Namenska oprema

Skenerji Kodak Alaris

Pri nas lahko naročite skenerje Kodak Alaris – specializirani smo za dobavo, implementacijo in vzdrževanje optičnih čitalnikov priznanega proizvajalca Kodak Alaris. Iz široke palete skenerjev vam pomagamo izbrati model, ki najbolj ustreza vašim potrebam v pisarni, oddelku ali storitvenem centru.

Ponujamo vam napredno namensko strojno in programsko opremo, če zajem dokumentov in prepoznavo podatkov izvajate sami. Stopite v stik z nami.

Gorazd Zajc, poslovni tehnolog v Mikrocopu

 

V Mikrocopu smo ponosni partner Kodak Alaris


Mikrocop je uradni pooblaščeni serviser za garancijska popravila in pogarancijsko vzdrževanje strojne opreme za zajem dokumentov Kodak Alaris v Sloveniji, Hrvaški ter Bosni in Hercegovini.

 

Pisarniški skenerji

Manjši skenerji so namenjeni pisarniškemu poslovanju, saj omogočajo enostavno namestitev in zavzemajo majhno delovno površino. Priporočljiv obseg skeniranja je do 1.500 dokumentov dnevno, hitrost skeniranja pa v povprečju do 30 strani na minuto, omogočajo skeniranje s pomočjo avtomatskega podajalnika kot tudi ploskovno skeniranje dokumentov do velikosti A4.

 

Oddelčni skenerji

Uporabo teh skenerjev priporočamo v večjih sprejemnih pisarnah in vložiščih ter pri rešitvah za avtomatizacijo zajema podatkov z dokumentov. Zmogljivost skenerjev je od 3.000 do 7.500 dokumentov dnevno, hitrost zajema pa v povprečju od 40 do 80 strani na minuto, odvisno od izbranega modela. Nizko produkcijski skenerji omogočajo skeniranje s pomočjo avtomatskega podajalnika in ploskovno skeniranje dokumentov do velikosti A3.

 

Produkcijski skenerji

Produkcijski skenerji so namenjeni storitvenim centrom in rešitvam za zajem podatkov. Omogočajo napredne varovalne mehanizme za nadzor pravilnosti transporta dokumentov in procesne enote za izboljšanje kakovosti zajetih dokumentov. Zmogljivost teh skenerjev je nad 10.000 dokumentov dnevno, hitrost zajema pa več kot 60 strani na minuto. Produkcijski skenerji omogočajo skeniranje s pomočjo avtomatskega podajalnika do velikosti A3.

Mikrofilmska oprema

Ponujamo širok nabor mikrofilmske opreme vodilnih svetovnih proizvajalcev. Po analizi vaših zahtev in pričakovanj izberemo model, ki bo najbolj ustrezal vašim potrebam.

Servis skenerjev in mikrofilmske opreme Kodak Alaris

Smo pooblaščeni serviser za garancijska popravila in po-garancijsko vzdrževanje skenerjev in mikrofilmske opreme Kodak Alaris v Sloveniji, Hrvaški, Bosni in Hercegovini. Naši izkušeni serviserji poskrbijo za morebitna garancijska popravila in brezhibno po-garancijsko vzdrževanje vaše opreme za zajem dokumentov. Poleg hitre odzivnosti in visoke kakovosti zagotavljamo tudi dobavo originalnih rezervnih delov in potrošnega materiala.

Želite nadgraditi opremo za skeniranje dokumentov?

Stopite v stik z nami