Kariera v Mikrocopu

V Mikrocopu cenimo strast in zavzetost,
radi imamo radovedne in pozitivne sodelavce,
zato vas vabimo k sodelovanju ;-)

Kariera

DBA skrbnik MS SQL podatkovnih baz

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo prinaša različne implementacijske izzive, zato spodbujamo medsebojno sodelovanje za delo z modernimi tehnologijami. V ekipo vabimo proaktivnega in zavzetega strokovnjaka.

Kariera

Scrum master

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo prinaša različne implementacijske izzive, zato spodbujamo medsebojno sodelovanje za delo z modernimi tehnologijami in v mlado ekipo vabimo dinamičnega strokovnjaka.

Kariera

Procesni arhitekt

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo omogoča implementacijski ekipi pripraviti učinkovite rešitve za digitalno poslovanje in jih na zahtevo prilagoditi strankam. Iščemo zavzeto osebo, ki bo soustvarjala uspešne digitalne zgodbe za naše stranke.

Kariera

Prodajalec IT storitev in rešitev

V svoje vrste vabimo zanesljivega in samoiniciativnega prodajalca IT storitev in rešitev s strastjo za pridobivanje novih priložnosti in negovanje dolgoročnih odnosov s strankami.

Kariera

Vodja projektov / Poslovni analitik

K sodelovanju vabimo zavzeto, samoiniciativno in proaktivno osebo, ki bo znala poslušati in razumeti naše naročnike in partnerje ter tudi z razmišljanjem izven okvirja implementirati rešitve na naši platformi.

Kariera

Arhitekt informacijskih rešitev

Širimo ekipo, ki razvija platformo InDoc EDGE za upravljanje informacij, zato iščemo izkušene superjunake za razvoj naprednih rešitev za digitalizacijo poslovanja.

Kariera

Front-end razvijalec

Širimo ekipo, ki razvija platformo InDoc EDGE za upravljanje informacij, zato iščemo izkušene superjunake za razvoj naprednih rešitev za digitalizacijo poslovanja.

Kariera

Skrbnik informacijskih sistemov

Platforma InDoc EDGE s svojim večplastnim delovanjem zahteva celostno podporo pri strankah in poslovnih partnerjih, zato išemo proaktivnega in zanesljivega sodelavca, ki bo unčinkovito odgovarjal na izzive strank.

Kariera

QA inženir

Iščemo izkušenega QA inženirja, ki bo sodeloval pri agilnem razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme za digitalizacijo poslovanja in pomagal zagotavljati delovanje storitev.

Kariera

Back-end razvijalec

Širimo ekipo, ki razvija platformo InDoc EDGE za upravljanje informacij, zato iščemo izkušene superjunake za razvoj naprednih rešitev za digitalizacijo poslovanja.

KDO SMO MIKROCOPOVCI?

150 NAS

vsak dan sodeluje in
ustvarja v Mikrocopu

42 LET

smo stari v povprečju
(malce manj od Mikrocopa)

60 %

nas je aktivnih v športno-
kulturnem društvu Mikrocop