Kariera v Mikrocopu

V Mikrocopu cenimo strast in zavzetost,
radi imamo radovedne in pozitivne sodelavce,
zato vas vabimo k sodelovanju ;-)

Kariera

Junior sodelavec za vsebinski marketing

V enoti marketinga iščemo okrepitve. V svoje vrste vabimo proaktivno, samoinciativno in zagnano osebo za vsebinski marketing, s poudarkom na vsebini s področja IT rešitev in storitev, ki bo pomanjkanje izkušenj nadomestila z znanjem in hitrim učenjem v aktivni marketinški ekipi.

Kariera

Ekspert produktnega marketinga

V enoti marketinga iščemo okrepitve. V svoje vrste vabimo proaktivno, samoinciativno in zagnano osebo z izkušnjami v produktnem marketingu s področja IT rešitev in storitev.

Kariera

Operater za zajem dokumentov

Iščemo novega sodelavca, ki bo skrbel za sprejemanje, urejanje in razvrščanje dokumentarnega gradiva. Pripravljal in skeniral dokumentarno gradivo.

Kariera

Back-end razvijalec

Širimo ekipo, ki razvija platformo InDoc EDGE za upravljanje informacij, zato iščemo izkušene superjunake za razvoj naprednih rešitev za digitalizacijo poslovanja.

Kariera

Arhitekt informacijskih rešitev

Širimo ekipo, ki razvija platformo InDoc EDGE za upravljanje informacij, zato iščemo izkušene superjunake za razvoj naprednih rešitev za digitalizacijo poslovanja.

Kariera

Tehnolog

V svoje vrste vabimo zanesljivega in odgovornega strokovnjaka, ki bo opravljal svoja dela predvsem za področje bančno-finančnega sektorja, a tudi širše.

Kariera

QA inženir

Iščemo izkušenega QA inženirja, ki bo sodeloval pri agilnem razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme za digitalizacijo poslovanja in pomagal zagotavljati delovanje storitev.

Kariera

DBA skrbnik MS SQL podatkovnih baz

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo prinaša različne implementacijske izzive, zato spodbujamo medsebojno sodelovanje za delo z modernimi tehnologijami. V ekipo vabimo proaktivnega in zavzetega strokovnjaka.

Kariera

Scrum master

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo prinaša različne implementacijske izzive, zato spodbujamo medsebojno sodelovanje za delo z modernimi tehnologijami in v mlado ekipo vabimo dinamičnega strokovnjaka.

Kariera

Procesni arhitekt

Platforma InDoc EDGE s svojo celovitostjo omogoča implementacijski ekipi pripraviti učinkovite rešitve za digitalno poslovanje in jih na zahtevo prilagoditi strankam. Iščemo zavzeto osebo, ki bo soustvarjala uspešne digitalne zgodbe za naše stranke.

Kariera

Vodja projektov / Poslovni analitik

K sodelovanju vabimo zavzeto, samoiniciativno in proaktivno osebo, ki bo znala poslušati in razumeti naše naročnike in partnerje ter tudi z razmišljanjem izven okvirja implementirati rešitve na naši platformi.

Kariera

Front-end razvijalec

Širimo ekipo, ki razvija platformo InDoc EDGE za upravljanje informacij, zato iščemo izkušene superjunake za razvoj naprednih rešitev za digitalizacijo poslovanja.

Kariera

Skrbnik informacijskih sistemov

Platforma InDoc EDGE s svojim večplastnim delovanjem zahteva celostno podporo pri strankah in poslovnih partnerjih, zato išemo proaktivnega in zanesljivega sodelavca, ki bo unčinkovito odgovarjal na izzive strank.

KDO SMO MIKROCOPOVCI?

250 NAS

vsak dan sodeluje in
ustvarja v Mikrocopu

42 LET

smo stari v povprečju
(malce manj od Mikrocopa)

60 %

nas je aktivnih v športno-
kulturnem društvu Mikrocop