Novice

Aktualne novice iz sveta brezpapirnega poslovanja, obvestila o novih storitvah, razširjenih zmogljivostih in drugih spremembah v Mikrocopu, najave naših dogodkov in vabila k sodelovanju v raziskavah, anketah in na delavnicah ...

  12. 03. 2019

Udeležili se bomo konference Skupaj do odličnosti 2019

Marca bomo kot pokrovitelji prisotni na konferenci Skupaj do odličnosti 2019.

Več

  25. 02. 2019

Obiščite nas na zaposlitvenem sejmu JobFair

Marca se bomo predstavili na zaposlitvenem sejmu JobFair, ki ga že 12. leto zapored organizira EESTEC, društvo študentov elektrotehnike in računalništva. Namenjen je vzpodbujanju sodelovanja med perspektivnimi študenti, podjetji in fakultetami. 

Več

  15. 02. 2019

Uspešno podaljšanje certifikacije Arhiva RS za digitalno rešitev InDoc EDGE 5.6

Certifikacija Arhiva Republike Slovenije zagotavlja varno in zakonsko skladno dolgoročno hrambo dokumentov v sistemu e-hrambe InDoc EDGE, ki je privzeto skladen tudi z uredbo GDPR.

Več

  15. 02. 2019

Sodelujemo v natečaju za priznanje Starejšim prijazno podjetje: Z leti še vedno zavzeti

Zavedamo se, da uspeh podjetja temelji na krepitvi kompetenc in ustvarjalnosti zaposlenih. Zato aktivno spodbujamo starejše zaposlene k izobraževanju, vseživljenjskemu učenju in medgeneracijskemu sodelovanju.

Več

  05. 02. 2019

Digitalizirali smo revijo, ki je prvič izšla pred več kot 120 leti

Gradivu, ki predstavlja posebno zgodovinsko vrednost, namenjamo izjemno pozornost. Z digitalizacijo vseh številk revije »Stern der Neger« smo prispevali k ohranitev pomembne zgodovinske in kulturne dediščine.

Več

  03. 01. 2019

Mikrocop v leto 2019 vstopa kot član Slovensko-nemške gospodarske zbornice

Po uspešnem nastopu na lanskem sejmu CEBIT je naš naslednji korak k partnerstvu z nemškim gospodarstvom aktivno sodelovanje v Slovensko-nemški gospodarski zbornici.

Več