Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
30. 11. 2021

Izzivi pri varstvu osebnih podatkov

V novem videu iz serije GDPR govorimo o izzivih, ki jih pri varstvu osebnih podatkov srečujejo mnoga podjetja. Alenka Fic Mikolič, direktorica splošnih zadev in Grega Vozel, pravnik in DPO za zunanje naročnike naštejeta najbolj pogoste izzive, ki jih je potrebno pri uspešnem varovanju osebnih podatkov naslavljati.

Novica
16. 11. 2021

V Mikrocopovih oblačnih storitvah hranimo že preko 450 milijonov dokumentov

Brezpapirno poslovanje je za naše stranke že postala resničnost. V Mikrocopovih certificiranih oblačnih storitvah namreč hranimo preko 450 milijonov dokumentov. Če smo še pred leti večino te dokumentacije tudi digitalizirali v naših storitvenih centrih, pa jo danes naše stranke preko integracij z različnimi poslovnimi sistemi v elektronsko hrambo večinoma prenesejo kar same.

Novica
10. 11. 2021

Nova verzija InDoc EDGE je zunaj!

Naša oblačna platforma InDoc EDGE je »zrastla« za eno številko. Nova verzija 6.6. obsega nove zmogljivosti, izboljšave uporabnosti in zanesljivosti delovanja. Namestitev nove verzije na DEMO okolje je bila izvedena pretekli teden.

Novica
9. 11. 2021

Video ob 45. obletnici Mikrocopa

Letošnjo obletnico delovanja Mikrocopa zaokrožujemo z video posnetkom aktivnosti, ki smo jih ob tej priložnosti izvajali skozi leto. Bili smo ustvarjalni, izzivalni in v to vključili tudi otroke zaposlenih, podali smo se po poti spominov z zaposlenima z najdaljšim stažem v Mikrocopu, skušali smo ujeti najpomembnejše mejnike in najbolj zanimive informacije našega delovanja v infografičnem prikazu naše 45-letne časovnice, predvsem pa smo se v poletnem času veliko družili in obeležili obletnico tudi s piknikom. Vse skupaj smo ujeli v kamero in za spomin ustvarili video, kjer bodo prijetni trenutki zabeleženi za vedno.

Novica
21. 10. 2021

Kaj je osebni podatek?

Z novo serijo kratkih informativnih videov vam želimo približati kompleksno področje varstva soebnih podatkov na zanimiv in razumljiv način. Alenka Fic Mikolič, direktorica splošnih zadev in Grega Vozel, pravnik in DPO za zunanje naročnike, bosta v prvem videu kratko in jedrnato predstavita osnove - kaj so osebni podatki, v naslednjih videih pa se bosta posvetila različnim tematikam s področja varstva osebnih podatkov.

Novica
23. 9. 2021

45. let delovanja Mikrocopa

Mikrocop je uveljavljen mednarodni ponudnik na področju IT, ki podpira podjetja in organizacije na poti digitalne preobrazbe. Letos praznuje 45. obletnico obstoja. V tem času je podjetje naredilo ogromno poslovno preobrazbo, ko se je od ponudnika storitev za brezpapirno poslovanje prelevilo v IT strokovnjaka in partnerja za celostno digitalizacijo poslovanja.

Novica
2. 9. 2021

Z novim partnerstvom s podjetjem Adacta širimo poslovne koristi za stranke s področja zavarovalništva

S podjetjem Adacta smo sklenili partnerstvo, s katerim se finančnim organizacijam odpira priložnost optimizacije, avtomatizacije in digitalizacije tako notranjih poslovnih procesov kot tistih, usmerjenih h končnim strankam, s čimer lahko izboljšajo interno organizacijo in dvignejo raven uporabniške izkušnje.

Novica
21. 7. 2021

Novosti in izboljšave v InDoc EDGE

Nova različica InDoc EDGE prinaša bolj prijazno uporabniško izkušnjo in nove zmogljivosti e-podpisovanja ob vrsti drugih izboljšav in novosti. Uporabniki lahko novo različico že preizkusijo v DEMO okolju.

Novica
16. 7. 2021

Spodbuda digitalni transformaciji srednje velikih in malih podjetij

Razmišljate o prehodu na digitalno poslovanje, dvigu digitalnih kompetenc zaposlenih in povečanju dodane vrednosti na zaposlenega? Z nepovratnimi sredstvi razpisa P4D ReactEU 2021 lažje do digitalne transformacije.