Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
23. 9. 2021

45. let delovanja Mikrocopa

Mikrocop je uveljavljen mednarodni ponudnik na področju IT, ki podpira podjetja in organizacije na poti digitalne preobrazbe. Letos praznuje 45. obletnico obstoja. V tem času je podjetje naredilo ogromno poslovno preobrazbo, ko se je od ponudnika storitev za brezpapirno poslovanje prelevilo v IT strokovnjaka in partnerja za celostno digitalizacijo poslovanja.

Novica
2. 9. 2021

Z novim partnerstvom s podjetjem Adacta širimo poslovne koristi za stranke s področja zavarovalništva

S podjetjem Adacta smo sklenili partnerstvo, s katerim se finančnim organizacijam odpira priložnost optimizacije, avtomatizacije in digitalizacije tako notranjih poslovnih procesov kot tistih, usmerjenih h končnim strankam, s čimer lahko izboljšajo interno organizacijo in dvignejo raven uporabniške izkušnje.

Novica
21. 7. 2021

Novosti in izboljšave v InDoc EDGE

Nova različica InDoc EDGE prinaša bolj prijazno uporabniško izkušnjo in nove zmogljivosti e-podpisovanja ob vrsti drugih izboljšav in novosti. Uporabniki lahko novo različico že preizkusijo v DEMO okolju.

Novica
16. 7. 2021

Spodbuda digitalni transformaciji srednje velikih in malih podjetij

Razmišljate o prehodu na digitalno poslovanje, dvigu digitalnih kompetenc zaposlenih in povečanju dodane vrednosti na zaposlenega? Z nepovratnimi sredstvi razpisa P4D ReactEU 2021 lažje do digitalne transformacije. 

Novica
11. 6. 2021

Prava digitalna preobrazba se dogaja navznoter

V prispevku o procesu digitalizacije poslovanja navznoter v časniku Finance (IKT Informator) David Habot, namestnik direktorice Mikrocopa in odgovorni za strateški razvoj družbe, razmišlja o tem, kako zelo pomembne so spremembe navznoter, ko se podjetje podaja na pot digitalizacije poslovanja z željo doseči polno digitalno preobrazbo.

Novica
9. 6. 2021

Skupina Mikrocop v letu 2020 beleži rast

Kljub splošnemu upadu gospodarske rasti leta 2020, ki izhaja predvsem iz krize, povezane s pandemijo Covid-19, je skupina Mikrocop leto uspešno zaključila.

Novica
21. 5. 2021

Partnerstvo Mikrocop – List bo zagotavljalo zakonsko skladno e-hrambo zdravstvene dokumentacije

Sklenili smo partnerstvo s podjetjem List d.o.o., ki s svojo programsko rešitvijo Hipokrat podpira delovanje zdravstvenih ustanov širom Slovenije. S podjetjem List uspešno sodelujemo že nekaj let, sedaj pa smo sodelovanje nadgradili s sklenitvijo partnerstva, s katerim bomo zdravstvenim organizacijam, ki so uporabnice rešitve Hipokrat, zagotavljali zakonsko skladno elektronsko hrambo dokumentov v oblaku.

Novica
13. 5. 2021

Kako in katero gradivo lahko uničimo

V zadnjem videu iz serije Notranja pravila naš voditeljski par Nika Jelenc iz prodaje in Ivo Vasev, produktni vodja platforme za upravljanje informacij InDoc EDGE, razloži, katero gradivo se sme uničiti, pod kakšnimi pogoji in kako. Ločiti je treba med dokumentarnim in arhivskim gradivom, saj za zadnjega veljajo posebna pravila.

Novica
22. 4. 2021

Innovation Partner leta 2020 je partner Inbox

Mimo prispevka v digitalizacijo poslovanja v letu 2020 našega partnerja Inbox iz Skopja enostavno ne moremo. Njihov vložek v razvoj, inovacije in širjenje digitalizacije poslovanja je spodbuda tudi za nas, zato verjamemo v skupne uspehe tudi v prihodnje.