Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
23. 11. 2022

DigiMeet 2022 - štirje dnevi aktualnih vsebin, zgovornih gostov in številnih idej za digitalizacijo poslovanja

Po 4 dneh seminarjev in odprtega pogovora se je uspešno zaključil letošnji spletni dogodek DigiMeet 2022, z naslovom Trajnostna prihodnost s pravo digitalno podporo. V sodelovanju s svojimi partnerji smo se v okviru DigiMeeta lotili pregleda digitalizacije v steklarski industriji, bančništvu in zdravstvu ter ga umestili v kontekst varovanja okolja.

Novica
21. 11. 2022

Prave rešitve pripomorejo k lažji adaptaciji novim oblikam dela

Delo od doma zahteva spremembo razmišljanja v celotni organizaciji. Pravzaprav se s tem, ko organizacija uvaja delo od doma, zahtevajo nove smernice, ki določajo, kdo lahko dela od doma in kdo ne ter utemeljuje te odločitve.

Novica
20. 9. 2022

Poletite z nami v InDoc EDGE oblak na NT konferenci

Mikrocop se letos udeležuje NT konference kot sponzorski partner. Na razstavnem prostoru boste lahko z nami poleteli! Kam? V oblak! V InDoc EDGE oblak, kjer stalno skrbimo za novosti. Obiščite nas med 26. in 28. septembrom v hotelu Bernardin!

Novica
12. 9. 2022

InDoc EDGE: jesenska verzija pred vrati

Meseci so hitro mimo in že prihaja nova, jesenska verzija InDoc EDGE v oblaku, ki sledi potrebam strank in prinaša nekaj novosti. Poleg tehničnih izboljšav tudi v novi verziji nove funkcionalnosti:

Novica
10. 8. 2022

Skupina Mikrocop v letu 2021 pridobila največ strank v zadnjih letih

Čeprav smo izkušnje s poslovanjem v korona krizi uspešno prenesli v leto 2021 in skrbeli, da je epidemija na naše poslovanje vplivala v čim manjšem obsegu, so naš poslovni uspeh zaznamovale nekatere strateške poslovne odločitve naših ključnih strank.

Novica
23. 6. 2022

Mnenje Mikrocopovih strokovnjakov šteje

V junijski reviji Bančni vestnik Združenja bank Slovenije je med strokovnimi članki tudi prispevek Iva Vaseva, produktnega vodje digitalne platforme InDoc EDGE, v katerem razmišlja, kako na vedno bolj nasičenem finančnem trgu zadovoljiti potrebe vseh deležnikov in pri tem ohraniti skladno poslovanje. 

Novica
10. 6. 2022

V vroče poletje z novo verzijo InDoc EDGE

Našo oblačno platformo InDoc EDGE smo nadgradili in z novo verzijo v to poletje vstopamo z novostmi, ki jih bodo lahko uporabniki stestirali na DEMO okolju predvidoma od julija dalje.

Novica
10. 6. 2022

Tretja uspešna izvedba gorske kolesarske dirke ŠIBS

Mikrocop je že dobrih 20 let sponzor Športnih iger bančnikov Slovenije in že tretjič organizator dirke v gorskem kolesarjenju. Tekma z več kot 50 kolesarji je tudi tokrat uspela in prinesla dobre rezultate.

Novica
10. 5. 2022

Mikrocopove storitve hrambe in upravljanja fizičnega gradiva odslej tudi z digitalno podporo z rešitvijo v oblaku InDoc EDGE Arhivska knjiga

V Mikrocopu sledimo potrebam na trgu in se nanje odzivamo s prilagojenimi rešitvami, ki naslavljajo specifične potrebe naročnikov. Tokrat predstavljamo rešitev na področju upravljanja fizičnega gradiva InDoc EDGE Arhivska knjiga, ki je komplementarna Mikrocopovim storitvam upravljanja fizičnega gradiva v arhivih naročnika ali storitvam fizične hrambe v arhivskih centrih Mikrocopa, in je naročnikom na voljo v oblaku.