Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
3. 7. 2024

Prvi video vodiči za InDoc EDGE uporabnike

Za uporabnike rešitve InDoc EDGE smo pripravili prve kratke video vodiče, ki bodo v pomoč pri učinkovitejši in hitrejši uporabi.

Novica
11. 6. 2024

Na voljo bo InDoc EDGE mobilna aplikacija!

InDoc EDGE mobilna aplikacija uporabnikom Android in Apple naprav omogoča pregled odprtih opravil, dostop do dokumentov in zaznamkov ter preprosto sodelovanje, ne glede na to, ali so v pisarni, na poti ali pa delajo od doma.

Novica
6. 6. 2024

Dan odprtih vrat Mikrocopovega arhiva

Na srečanjih Spoznajte prednosti arhiviranja pri certificiranem ponudniku, ki smo ju izvedli v dopoldanskem in popoldanskem terminu zaradi velikega povpraševanja, je Miha Čebron, produktni vodja fizične hrambe, udeležence popeljal tudi v naš arhiv. 

Novica
30. 5. 2024

Tokratno srečanje HR'kofi obarvano protistresno

Naše drugo srečanje HR'kofi za kadrovike je tokrat vodila gostja Daniela Bervar Kotolenko, podjetnica, govorka in agilna coachinja, s katero smo se pogovarjali o stresu in učinkovitosti. Z delavnico je poskrbela za interaktivnost udeležencev in izmenjavo izkušenj.

Novica
23. 5. 2024

Simona Kogovšek postala članica upravnega odbora SRIP GoDigital

V maju je na Gospodarski zbornici Slovenije (GZS) potekal dogodek "Narejeno v Sloveniji - navdihnimo digitalne inovacije!". Dogodek je bil odlična priložnost za razpravo o ključnih izzivih in priložnostih na področju digitalne transformacije in naši poti k visoko produktivni družbi znanja.

Novica
24. 4. 2024

Uspešna nastopa Mikrocopa z InDoc EDGE rešitvijo

Za nami sta dva uspešna nastopa, kjer smo predstavili koristi in zmogljivosti rešitve InDoc EDGE na različnih poslovnih področjih. Udeležili smo se Slovenskega kadrovskega kongresa in Konference kakovosti in odličnosti.  

Novica
9. 4. 2024

Nova študija primera s študenti

Letošnjo drugo študijo primera smo izvedli s študenti FOV in tremi gostujočimi ekipami iz Srbije in Hrvaške. Tokratni izziv je bil trženjski, povezan z našo rešitvijo InDoc EDGE. 

Novica
28. 3. 2024

Napovednik spomladanskih dogodkov

V spomladanskem času pred poletjem planiramo kar nekaj dogodkovnih aktivnosti, ki vas znajo zanimati. Za lažji pregled smo zbrali vse na enem mestu in vas vabimo, da si jih zabeležite v koledar.

Novica
25. 3. 2024

Kako poudariti pomen digitalizacije v HR?

Učinki digitalizacije in digitalne preobrazbe na poslovanje, so dokazani na različnih področjih. A kljub temu slaba četrtina podjetij z digitalizacijo odlaša ali pa je še ni začela načrtovati. V Mikrocopu želimo pomembne vsebine, ki so v pomoč pri digitalizaciji na kadrovskem področju, približati uporabnikom na različne načine.