Novice

Aktualne novice iz sveta brezpapirnega poslovanja, obvestila o novih storitvah, razširjenih zmogljivostih in drugih spremembah v Mikrocopu, najave naših dogodkov in vabila k sodelovanju v raziskavah, anketah in na delavnicah ...

  12. 08. 2020

Spletni seminar: Ali imate urejen fizični arhiv?

Na avgustovskem spletnem seminarju bomo govorili o fizičnem arhivu. Izpostavili bomo izzive, s katerimi se podjetja soočajo, ko količina dokumentov v papirni obliki preseže zmogljivosti in je potrebno vzpostaviti urejen dokumentni arhiv. 

Več

  21. 07. 2020

Spletni seminar: Digitalna pisarna - pripravite se na drugi val epidemije

V tokratnem spletnem seminarju bomo govorili o tem, kako se kar najbolje pripraviti na delo od doma in zagotoviti, da zaposleni varno dostopajo in delijo dokumentacijo, ki je ključna za vaše poslovanje. 

Več

  13. 07. 2020

Z digitalno pisarno do sodobnega poslovanja

Da je za korak naprej velikokrat potreben zunanji dejavnik, potrjuje tudi letošnja epidemija, ki je marsikje odprla stare rane papirnega poslovanja. Kot pravi poslovni svetovalec Anton Gazvoda, danes za učinkovito upravljanje dokumentacije in pravočasno izvajanje opravil potrebujemo digitalno pisarno.

Več

  02. 06. 2020

Spletni seminar: Obvladovanje pogodb na daljavo

Seminar je namenjen vsem, ki se pri delu srečujemo s pogodbami. Pogledali bomo, kje in kako se lotiti prehoda na digitalno obvladovanje pogodb, na primerih iz prakse pa pojasnili, na kaj moramo biti pozorni ob prehodu in kakšne prednosti pridobimo.

Več

  20. 05. 2020

Strokovni spletni seminar: Priprava notranjih pravil in zakaj jih potrebujemo

Spletni seminar je namenjen vsem, ki načrtujete ali pa že zajemate in hranite gradivo v elektronski obliki ter vas zanima, zakaj so ob tem potrebna tudi notranja pravila. Pogledali si bomo zakonodajni vidik, za koga so obvezna, kako se lotiti izdelave in katere so največje pasti oziroma najbolj pogosta vprašanja pri pripravi notranjih pravil.

Več

  06. 04. 2020

Brezplačni webinar: Dobra praksa upravljanja papirnih arhivov

Vodenje papirnih arhivov je velikokrat eden izmed tistih podpornih procesov, kamor podjetja ne usmerjajo veliko svojih virov. Na pomembnost te funkcije nas največkrat spomnijo zunanje okoliščine, ko pravega dokumenta ne najdemo ali morda do arhivov fizično nimamo dostopa.

Več

  31. 03. 2020

Digitalna pisarna: Kje začeti

Spletni seminar je namenjen vsem, ki vas zanima, kje začeti in kako se lotiti digitalizacije poslovanja. Na praktičnih primerih bomo v živo pogledali, kako lahko upravljamo s prejeto pošto podjetja na daljavo.

Več

  23. 03. 2020

Danes lahko poslujemo le še digitalno

Če je bila še včeraj ključni razlog za digitalizacijo poslovanja obljuba o večji učinkovitosti, podjetja danes o tem ne razmišljajo več. V tem času negotovosti smo priče pravi digitalni revoluciji – ali poslujemo digitalno ali pa ne poslujemo več.

Več

  18. 03. 2020

Solidarnost v času epidemije

V trenutnih razmerah je ključnega pomena, da ohranimo solidarnost in ravnamo odgovorno. Zato smo se v Mikrocopu odločili, da podpremo Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri njihovi pomoči otrokom iz socialno ogroženih družin in tudi tako pomagamo.

Več