Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
15. 1. 2021

Objavili smo novo različico InDoc EDGE

Nova različica obsega nekatere nove zmogljivosti ter izboljšave uporabnosti, varnosti in zanesljivosti delovanja.

Novica
14. 12. 2020

Mikrocopova prva digitalna okrogla miza

Na okrogli mizi so Sara Isaković in predstavniki banke Sparkasse ter podjetij CorpoHub in Mikrocop poslušalce navdušili z izjemno sproščenostjo in pristnostjo v kombinaciji s strokovnostjo. Okroglo mizo je spretno vodil Matej Praprotnik.

Novica
9. 12. 2020

Prenovili smo spletno mesto

Pred vami je novo spletno mesto Mikrocopa ;) Predstavitev naših storitev in rešitev smo osredotočili na ustvarjanje pogojev za digitalno preobrazbo poslovanja in obogatili z blogi naših strokovnjakov.

Novica
7. 12. 2020

Mikrocop v katalogu strokovnjakov Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije

Podjetjem, ki želijo narediti korak naprej k digitalni preobrazbi, smo odslej na voljo tudi prek kataloga strokovnjakov DIH. Izkoristite vavčer za pripravo digitalne strategije.

Novica
23. 11. 2020

Uspešno podaljšanje certifikacije platforme InDoc EDGE v6.2

Certifikacija Arhiva Republike Slovenije zagotavlja varno in zakonsko skladno hrambo dokumentov v sistemu e-hrambe InDoc EDGE.

Novica
21. 9. 2020

Izžrebani nagrajenci nagradne igre na prireditvi ADMA

V sklopu dogodka ADMA smo 18. 9. 2020 zaključili nagradno igro z žrebanjem na razstavnem prostoru Mikrocopa.

Novica
15. 9. 2020

Letošnji prvi nastop v živo na prireditvi ADMA

Naše letošnje prvo pojavljanje na dogodkih v živo bo letos v sklopu prireditve ADMA, ki poteka v portoroškem Avditoriju od 17. do 19. septembra.

Novica
18. 6. 2020

Mikrocop pokrovitelj konference ZAUH 2020

Osrednja pozornost konference ZAUH 2020 je namenjena vprašanjem uporabe, zajema, upravljanja in hrambe digitalnih gradiv v sodobnih poslovnih okoljih.

Novica
18. 3. 2020

Solidarnost v času epidemije

V trenutnih razmerah je ključnega pomena, da ohranimo solidarnost in ravnamo odgovorno. Zato smo se v Mikrocopu odločili, da podpremo Zvezo prijateljev mladine Slovenije pri njihovi pomoči otrokom iz socialno ogroženih družin in tudi tako pomagamo.