Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
22. 4. 2021

Innovation Partner leta 2020 je partner Inbox

Mimo prispevka v digitalizacijo poslovanja v letu 2020 našega partnerja Inbox iz Skopja enostavno ne moremo. Njihov vložek v razvoj, inovacije in širjenje digitalizacije poslovanja je spodbuda tudi za nas, zato verjamemo v skupne uspehe tudi v prihodnje.

Novica
21. 4. 2021

CloudIT je Value Added Reseller Partner 2020

Hiter tempo in nenehne spremembe trga zahtevajo konstantno prilagajanje in razmišljanje izven okvirjev. Da lahko z uspešno strategijo dosegamo zastavljene cilje, gre zahvala tudi našim partnerjem.

Novica
6. 4. 2021

Kdaj je e-dokument enakovreden fizičnemu?

V tokratnem videu iz serije kratkih videov o Notranjih pravilih Ivo Vasev, produktni vodja platforme za upravljanje informacij InDoc EDGE predstavi, kdaj lahko fizično gradivo uničimo in kdaj postane elektronski dokument enakovreden fizičnemu. 

Novica
30. 3. 2021

Makedonski partner Inbox certificirani ponudnik storitev za e-hrambo na platformi InDoc EDGE

V marcu je naš poslovni partner, podjetje Inbox iz Skopja, postalo edini certificirani ponudnik storitev za elektronsko arhiviranje – e-hrambo v Makedoniji (Qualified Trusted Service Provider).

Novica
15. 3. 2021

Uspešna udeležba na virtualnem sejmu EESTEC JobFair

Kot zlati partner zaposlitvenega sejma smo predstavii svoje aktivnosti s poudarkom na razvoju lastne rešitve InDoc EDGE.

Novica
10. 3. 2021

Postali smo člani Kluba slovenskih podjetnikov SBC

V letu 2021 svoje aktivnosti širimo in tako smo postali člani podjetniškega kluba SBC - Slovenian Business Club. Klub si prizadeva za izboljšanje poslovnega okolja, gojenje poštene podjetniške kulture in pospeševanje mednarodnega delovanja.

Novica
25. 2. 2021

Nov video s priporočili za ureditev e-hrambe

V sklopu serije kratkih poučnih videov o notranjih pravilih objavljamo nov video. V tokratnem nadaljevanju voditeljski par Nika Jelenc, prodaja poslovnih rešitev, in Ivo Vasev, produktni vodja platforme InDoc EDGe za upravljanje informacij, predstavita naša priporočila za ureditev e-hrambe.

Novica
19. 2. 2021

Prvo digitalno srečanje AHK Experience v Mikrocopu

Na pobudo in v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico AHK, se je podjetje Mikrocop predstavilo ostalim AHK članom na prvem ditialnem srečanju članov - AHK experience.

Novica
16. 2. 2021

Digitalno poslovanje za bolj prijazno izkušnjo strank

Na spletni okrogli v organizaciji podjetja Halcom na temo digitalnega poslovanja, ki je gostila Aljošo Jerman Blažiča (SETCCE), Gorazda Pereniča (Perenič svetovanje), Boštjana Gaberca (Mikrografija) in Darka Škerla (Halcom) je sodelovala tudi direktorica Mikrocopa, Simona Kogovšek.