Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
23. 6. 2022

Mnenje Mikrocopovih strokovnjakov šteje

V junijski reviji Bančni vestnik Združenja bank Slovenije je med strokovnimi članki tudi prispevek Iva Vaseva, produktnega vodje digitalne platforme InDoc EDGE, v katerem razmišlja, kako na vedno bolj nasičenem finančnem trgu zadovoljiti potrebe vseh deležnikov in pri tem ohraniti skladno poslovanje. 

Novica
10. 6. 2022

V vroče poletje z novo verzijo InDoc EDGE

Našo oblačno platformo InDoc EDGE smo nadgradili in z novo verzijo v to poletje vstopamo z novostmi, ki jih bodo lahko uporabniki stestirali na DEMO okolju predvidoma od julija dalje.

Novica
10. 6. 2022

Tretja uspešna izvedba gorske kolesarske dirke ŠIBS

Mikrocop je že dobrih 20 let sponzor Športnih iger bančnikov Slovenije in že tretjič organizator dirke v gorskem kolesarjenju. Tekma z več kot 50 kolesarji je tudi tokrat uspela in prinesla dobre rezultate.

Novica
10. 5. 2022

Mikrocopove storitve hrambe in upravljanja fizičnega gradiva odslej tudi z digitalno podporo z rešitvijo v oblaku InDoc EDGE Arhivska knjiga

V Mikrocopu sledimo potrebam na trgu in se nanje odzivamo s prilagojenimi rešitvami, ki naslavljajo specifične potrebe naročnikov. Tokrat predstavljamo rešitev na področju upravljanja fizičnega gradiva InDoc EDGE Arhivska knjiga, ki je komplementarna Mikrocopovim storitvam upravljanja fizičnega gradiva v arhivih naročnika ali storitvam fizične hrambe v arhivskih centrih Mikrocopa, in je naročnikom na voljo v oblaku.

Novica
3. 5. 2022

Mikrocop na mednarodni vaji kibernetske varnosti Locked Shields 2022

V aprilu je potekala mednarodna vaja kibernetske varnosti in strateškega odločanja Locked Shields 22 v organizaciji Natovega Centra odličnosti za kibernetsko obrambo, kjer je sodeloval tudi Mikrocop.

Novica
28. 4. 2022

Otvoritev prenovljenega pritličja na sedežu Mikrocopa v Ljubljani

Zaključili smo s prenovo poslovnih prostorov v pritličju poslovne stavbe Mikrocop, ki smo jo obeležili z uradno otvoritvijo sredi aprila.

Novica
7. 4. 2022

Varstvo osebnih podatkov naj podpira dolgoročna strategija!

Upravljate z osebnimi podatki skladno z zastavljeno strategijo ali ad hoc? Varstvo osebnih podatkov je področje, ki s pravnega vidika in vidika informacijske varnosti in skladnosti poslovanja, zahteva posebno pozornost, zato je priporočljivo pripraviti ustrezno strategijo upravljanja osebnih podatkov.

Novica
4. 4. 2022

Razpis za digitalno preobrazbo gospodarstva

V marcu je Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo objavilo dolgo pričakovani razpis za digitalno preobrazbo podjetij, vreden 44 milijonov evrov, z namenom spodbuditi produktivnost, optimizirati in znižati stroške proizvodnje in poslovanja ter dvigniti konkurenčnost in komercializacijo inovativnih rešitev.

Novica
29. 3. 2022

Mikrocop ponovno med zlatimi zaposlovalci

Peto leto zapored smo sodelovali na natečaju Zlata nit za najboljšega zaposlovalca časnika Dnevnik in ponovno prejeli priznanje v posebni kategoriji Z leti še bolj zavzeti za aktivnosti na področju zaposlovanja starejših.