Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
25. 2. 2021

Nov video Notranja pravila: Priporočila za ureditev e-hrambe

V sklopu serije kratkih poučnih videov o Notranjih pravilih objavljamo nov video. V tokratnem nadaljevanju voditeljski par Nika Jelenc, prodaja poslovnih rešitev, in Ivo Vasev, produktni vodja platforme InDoc EDGe za upravljanje informacij, predstavita naša priporočila za ureditev e-hrambe.

Novica
19. 2. 2021

Prvo digitalno srečanje AHK Experience v Mikrocopu

Na pobudo in v sodelovanju s Slovensko-nemško gospodarsko zbornico AHK, se je podjetje Mikrocop predstavilo ostalim AHK članom na prvem ditialnem srečanju članov - AHK experience.

Novica
16. 2. 2021

Digitalno poslovanje za bolj prijazno izkušnjo strank

Na spletni okrogli v organizaciji podjetja Halcom na temo digitalnega poslovanja, ki je gostila Aljošo Jerman Blažiča (SETCCE), Gorazda Pereniča (Perenič svetovanje), Boštjana Gaberca (Mikrografija) in Darka Škerla (Halcom) je sodelovala tudi direktorica Mikrocopa, Simona Kogovšek. 

Novica
15. 1. 2021

Objavili smo novo različico InDoc EDGE

Nova različica obsega nekatere nove zmogljivosti ter izboljšave uporabnosti, varnosti in zanesljivosti delovanja. Kot doslej, združuje uporabniške novosti kot tehnične spremembe za učinkovitejše delo in boljšo uporabniško izkušnjo.

Novica
14. 12. 2020

Mikrocopova prva digitalna okrogla miza

Na okrogli mizi so Sara Isaković in predstavniki banke Sparkasse ter podjetij CorpoHub in Mikrocop poslušalce navdušili z izjemno sproščenostjo in pristnostjo v kombinaciji s strokovnostjo. Okroglo mizo je spretno vodil Matej Praprotnik.

Novica
9. 12. 2020

Prenovili smo spletno mesto

Pred vami je novo spletno mesto Mikrocopa ;) Predstavitev naših storitev in rešitev smo osredotočili na ustvarjanje pogojev za digitalno preobrazbo poslovanja in obogatili z blogi naših strokovnjakov.

Novica
7. 12. 2020

Mikrocop v katalogu strokovnjakov Digitalnega inovacijskega stičišča Slovenije

Podjetjem, ki želijo narediti korak naprej k digitalni preobrazbi, smo odslej na voljo tudi prek kataloga strokovnjakov DIH. Izkoristite vavčer za pripravo digitalne strategije.

Novica
23. 11. 2020

Uspešno podaljšanje certifikacije platforme InDoc EDGE

Certifikacija Arhiva Republike Slovenije zagotavlja varno in zakonsko skladno hrambo dokumentov v sistemu e-hrambe InDoc EDGE.

Novica
21. 9. 2020

Izžrebani nagrajenci nagradne igre na prireditvi ADMA

V sklopu dogodka ADMA smo 18. 9. 2020 zaključili nagradno igro z žrebanjem na razstavnem prostoru Mikrocopa.