Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
13. 9. 2023

Se vidimo na Kadrovski konferenci HR&M!

Na kadrovski konferenci HR&M  21. in 22. septembra se bomo predstavili z razstavnim prostorom in okroglo mizo z našo HR ekipo, ki je postala HR ekipa leta 2023 v SME segmentu. 

Novica
8. 9. 2023

Skupina Mikrocop tudi v letu 2022 beleži rast

Za skupino Mikrocop je bilo leto 2022 leto pomembnih strateških mejnikov: izjemen položaj digitalne platforme InDoc EDGE na trgu, pridobitev notranjih pravil za naslednje 5-letno obdobje, nova partnerstva, integriran in ciljno usmerjen sistem tržnih aktivnosti ter sprememba poslovnega modela.

Novica
5. 9. 2023

Posluh za zaposlene in vlaganje v razvoj kompetenc sta ključna za uspeh ekipe

Trud, ki ga v Mikrocopu vlagamo v optimizacijo poslovnih procesov, vložek v dvigovanje kompetenc zaposlenih in njihovo zadovoljstvo, se pozna tudi navzven.

Novica
27. 6. 2023

Produktna stran InDoc EDGE je zaživela

Z novo moderno zasnovano produktno stranjo InDoc EDGE želimo na jasen in sodoben način predstaviti zmogljivosti InDoc EDGE v oblaku in utemeljiti ključne koristi uporabe.

Novica
15. 6. 2023

Digihub - stičišče idej za kadrovike je za nami

Prvi DigiHub, dogodek v živo za kadrovike, smo uspešno zaključili. Stičišče idej, kot smo DigiHub označili, bomo organizirali v živo enkrat na kvartal, namenjen pa je izmenjavi izkušenj, zamisli in idej o digitalizaciji poslovanja ter povezovanju strokovnjakov iz posameznega poslovnega področja.

Novica
8. 6. 2023

Mnenje strank šteje

Leto je naokoli in ponovno smo izvedli raziskavo zadovoljstva strank za leto 2022. Anketo so izpolnjevale stranke vseh velikosti in iz različnih poslovnih panog. 

Novica
4. 5. 2023

Prejeli smo nagrado za najboljšo HR EKIPO LETA

Na Slovenskem Kadrovskem kongresu je Mikrocopova HR ekipa prejela priznanje »HR ekipa leta 2023« v kategoriji malih in srednje velikih podjetjih, ki ga podeljujeta Slovenska kadrovska zveza in Planet GV v okviru #loveHRSummit - Slovenskega kadrovskega kongresa.

Novica
5. 4. 2023

Mikrocop letos na Slovenskem kadrovskem kongresu

13. in 14. aprila se letos v živo odvija #loveHRSummit, največji HR dogodek pri nas, ki povezuje kadrovske direktorje in druge kadrovske strokovnjake, odgovorne za razvoj in izobraževanje zaposlenih v organizacijah javnega in zasebnega sektorja.

Novica
3. 3. 2023

Nova verzija InDoc EDGE prinaša številne novosti

Pri razvoju izdelka/rešitve so spremembe edina stalnica. Zato skrbimo, da naša digitalna platforma Indoc EDGE sledi tehnološkim trendom, potrebam uporabnikov in zahtevam trga.