Novice

Pri nas se vedno nekaj dogaja. Aktualno s področja digitalizacije, nove storitve in rešitve, vse na enem mestu. Bodimo povezani!

Novica
16. 2. 2024

Prvi letošnji HR'kofi posvečen uvajanju

Srečanje HR'kofi, namenjeno kadrovikom, smo tokrat obarvali z aktualno tematiko uvajanja zaposlenih na delovno mesto. Z gostjama Katjo Juhart, kadrovico iz podjetja PwC in Tatjano Kolenc, strokovnjakinjo na področju mentoriranja in vseživljenjskega učenja smo se pogovarjali o izzivih, ki spremljajo zaposlitveni proces. 

Novica
13. 2. 2024 ob 11:00

Kaj prinaša prva letošnja nova verzija InDoc EDGE

S februarsko različico InDoc EDGE bodo uporabniki dobili možnost uporabe mobilne aplikacije, nova verzija pa prinaša tudi tehnične izboljšave na področju e-podpisovanja, prijave v sistem in drugo. 

Novica
19. 1. 2024

Spodbujamo mlade k reševanju poslovnih izzivov

V Mikrocopu se trudimo vzdrževati stik z mladimi, ki jih zanima poslovna informatika in jim na različne načine približati aktualno poslovno tematiko s tega področja.

Novica
13. 12. 2023

Praznično voščilo

Še eno uspešno leto je za celotno skupino Mikrocop in vsi skupaj se veselimo prazničnih dni, ki so pred nami.

Novica
7. 12. 2023

HR'kofi obarvan praznično

Decembrski HR'kofi na temo iskanja kadrov pod vodstvom Nataše Centa, strokovnjakinje za digitalizacijo kadrovskih procesov, je minil v zabavnem in sproščenem prazničnem vzdušju.

Novica
8. 11. 2023

Mikrocop že drugič prejemnik certifikata TOP investitor v izobraževanje

Na letošnji konferenci Edutainment, ki je potekala novembra v Lipici, smo prejeli svoj drugi certifikat TOP investitor v izobraževanje.

Novica
3. 11. 2023

DigiMeet 2023 – želja po spremembi, sodelovanje in dobra ekipa so ključna sporočila letošnjega dogodka

Letošnji DigiMeet, sedaj že tretji v vrsti, z rdečo nitjo Središče digitalizacije so ljudje, je za nami. S predstavitvijo digitalnih zgodb strank in z okroglo mizo z Olimpijkami: Brez prave ekipe ni rezultatov, smo skušali udeležencem približati izkušnje in dobre prakse, saj se z izzivi pri digitalizaciji srečujemo prav vsi.

Novica
11. 10. 2023

Jesenska verzija InDoc EDGE je tu

V jesenski različici InDoc EDGE lahko uporabniki pričakujejo vrsto izboljšav na področju upravljanja z dokumenti, e-podpisovanja in drugih. Demo različica je na voljo od 29. septembra. 

Novica
13. 9. 2023

Se vidimo na Kadrovski konferenci HR&M!

Na kadrovski konferenci HR&M  21. in 22. septembra se bomo predstavili z razstavnim prostorom in okroglo mizo z našo HR ekipo, ki je postala HR ekipa leta 2023 v SME segmentu.