Dogodki

Predstavljamo vam naše izkušnje in znanja, podkrepljena z dobrimi praksami. Gradimo bazo znanja in jo delimo z vami. Pridružite se nam!

Dogodek
29. 8. 2024 ob 10:00

Dogodek v živo // Dan odprtih vrat Mikrocopovega arhiva

Se vam papirna dokumentacija, shranjena v mapah, registratorjih in fasciklih, nabira? Dolgo iščete pravi dokument, ker je dokumentacija slabo organizirana, ne spremljate dostopa do nje in vam za povrh zmanjkuje prostora? Spoznajte prednosti arhiviranja pri certificiranem ponudniku in pridite na dan odprtih vrat! 

Miha Čebron


Prijava
Dogodek
30. 5. 2024 ob 11:00

Spletni seminar // Hitro in ugodno do digitalnega poslovanja - InDoc EDGE za srednje velike in male

Do digitalizacije poslovanja hitro in enostavno? Brez velikih začetnih stroškov? Zakaj ne? InDoc EDGE v oblaku je rešitev za digitalizacijo poslovanja, ki poskrbi, da boste svojo poslovno dokumentacijo in procese digitalizirali v nekaj klikih.

Ajda Progar, Anton Gazvoda

Dogodek
28. 5. 2024 ob 13:00

Dogodek v živo // Spoznajte prednosti arhiviranja pri certificiranem ponudniku (dan odprtih vrat)

Vas papirna dokumentacija, shranjena v mapah, registratorjih in fasciklih, bremeni? Vam zmanjkuje prostora, izgubljate čas z iskanjem pravega dokumenta, dokumentacija pa ni ustrezno varno arhivirana? Vabimo vas na dan odprtih vrat arhiva, kjer boste spoznali prednosti arhiva za fizično hrambo pri certificiranem ponudniku in si ga tudi ogledali.

Miha Čebron

Dogodek
18. 4. 2024 ob 11:00

Spletni seminar // HRM: Učinkovito upravljanje z dokumenti v e-personalnih mapah

Na zadnjem spletnem seminarju iz serije webinarjev na temo HRM v letošnjem letu bo Nataša Centa z udeleženci delila nasvete, kako bolj učinkovito upravljati vse informacije, ki jih ima kadrovska služba na voljo v dokumentih v personalnih mapah. Zakaj ne bi izkoristili koristi, ki jih prinaša digitalno vodenje PEM? 

Nataša Centa

Dogodek
28. 3. 2024 ob 11:00

Spletni seminar // HRM: Kako do varnega arhiviranja in hrambe kadrovske dokumentacije

Na drugem spletnem seminarju iz serije webinarjev na temo HRM smo predstavili izzive pri upravljanju in hrambi kadrovskih dokumentov. Ker le-ti vsebujejo veliko osebnih podatkov je ključno, da je ta dokumentacija dostopna in hranjena varno in zakonsko skladno.

Nataša Centa

Dogodek
13. 2. 2024 ob 11:00

Spletni seminar // Nova različica InDoc EDGE

Nova različica InDoc EDGE uporabnikom prinaša mobilno aplikacijo, ki se je izredno veselimo. Na spletnem seminarju smo vam predstavili to novost in druge izboljšave.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
6. 2. 2024 ob 11:00

Spletni seminar // HRM: Kako učinkovito deliti in e-podpisovati kadrovsko dokumentacijo

Tudi vi izgubljate čas pri deljenju in podpisovanju dokumentacije v kadrovskem oddelku? Vlagate veliko energije v to, da nastane končna verzija dokumentov, pa naj bodo obvestila ali pogodbe? Predolgo čakate na podpise nadrejenih ali kandidatov?

Nataša Centa

Dogodek
21. 11. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Zakaj so personalne mape ključne za dobro kadrovanje?

Personalne mape so centralna zbirka informacij o zaposlenih, ki mora kadrovikom služiti kot osnova za odločanje pri njihovem delu z zaposlenimi. So zakonsko obvezne, a njihova vsebina ni predpisana. Kaj morajo vsebovati, kako jih je najbolj smiselno upravljati in v kakšni obliki?

Nataša Centa

Dogodek
23. 10. 2023 ob 11:00

DigiMeet 2023 // Središče digitalizacije so ljudje

Osrednji Mikrocopov dogodek DigiMeet 2023 je za nami! Brezplačni spletni dogodek smo posvetili digitalizaciji poslovanja s poudarkom na ljudeh in sodelovanju. Tudi letos smo na treh srečanjih predstavili primere iz prakse skupaj s svojimi strankami in z vami delili ideje za učinkovito digitalizacijo poslovanja. DigiMeet smo zaokrožili z okroglo mizo z Olimpijkami: Brez prave ekipe ni rezultatov, na kateri so se nam pridružile Brigita Bukovec, Urška Žolnir Jugovar in Petra Majdič!