Dogodki

Predstavljamo vam naše izkušnje in znanja, podkrepljena z dobrimi praksami. Gradimo bazo znanja in jo delimo z vami. Pridružite se nam!

Dogodek
23. 10. 2023 ob 11:00

DigiMeet 2023 // Središče digitalizacije so ljudje

Osrednji Mikrocopov dogodek DigiMeet 2023 je pred vrati! Brezplačni spletni dogodek posvečamo digitalizaciji poslovanja s poudarkom na ljudeh in sodelovanju. Tudi letos bomo na treh srečanjih predstavili primere iz prakse skupaj s svojimi strankami in z vami delili ideje za učinkovito digitalizacijo poslovanja. DigiMeet bomo zaokrožili z okroglo mizo z Olimpijkami: Brez prave ekipe ni rezultatov, na kateri se nam bodo pridružile Brigita Bukovec, Urška Žolnir Jugovar in Petra Majdič!


Prijava
Dogodek
24. 8. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Digitalno upravljanje fizičnega arhiva z InDoc EDGE Arhivsko knjigo

S poslovno rešitvijo InDoc EDGE Arhivska knjiga boste hitreje dostopali do podatkov o gradivu v arhivu, zagotavljali pravočasno dostopnost gradiva, enostavneje sledili vpogledom in izvedenim aktivnostim v arhivu.

Miha Čebron

Dogodek
8. 6. 2023 ob 10:00

DigiHub - Stičišče dobrih idej // Za kadrovike

Ste kadrovik in veste, da bi lahko delo opravljali hitreje in učinkoviteje, z manj administracije? Prvi DigiHub - stičišče dobrij idej je bilo moč izvedeti, kako se lotiti digitalizacije in avtomatizacije v kadrovski službi in priložnost za izmenjavo izkušnj in idej z ostalimi HR kolegi.

Nataša Centa

Dogodek
30. 5. 2023 ob 14:00

Spletni seminar // InDoc EDGE: Z novo verzijo do boljšega sodelovanja

Nova različica InDoc EDGE prinaša izboljšave na področju sodelovanja ekip in lažji povezljivosti z drugimi poslovnimi sistemi, čemur smo se posvetili na tokratnem spletnem seminarju.

Ivo Vasev

Dogodek
25. 5. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Poglej, testiraj, digitaliziraj

Kako do digitalizacije poslovanja hitro in enostavno? Pa po možnosti brez velikih začetnih stroškov? InDoc EDGE v oblaku je rešitev za digitalizacijo poslovanja, ki poskrbi, da boste svojo poslovno dokumentacijo in procese digitalizirali praktično v nekaj klikih.

Ajda Progar, Anton Gazvoda

Dogodek
9. 3. 2023 ob 10:00

Spletni seminar // Novosti, ki jih prinaša nova verzija InDoc EDGE

Spletni seminar smo posvetili predstavitvi novih zmogljivosti, izboljšav in sprememb, ki jih prinaša nova različica InDoc EDGE. Vse ključne novosti smo predstavili v živo.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
23. 2. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Pripravite se na ZVOP-2

Je vaše poslovanje skladno z zahtevami novega ZVOP-2? Poznate svoje obveznosti in jih redno izpolnjujete tudi v praksi ali ste izpostavljeni visokim globam, ki prihajajo z možnimi sankcijami informacijskega pooblaščenca? Količina osebnih podatkov narašča, zato je pomembno, kako jih upravljate.

Grega Vozel

Dogodek
17. 11. 2022 ob 11:00

Spletni seminar // Uspešno digitalno poslovanje za srednje velika in mala podjetja

InDoc EDGE Office je storitev v oblaku, ki smo jo za potrebe učinkovitega upravljanja in hrambe dokumentov za srednje velika in mala podjetja oblikovali na digitalni platformi InDoc EDGE. Podjetjem omogoča, da lahko brez dolgotrajne uvedbe dokumente izmenjujejo, urejajo, potrjujejo, hranijo in elektronsko podpisujejo na varen in skladen način.

Anton Gazvoda, Katja Koritnik

Dogodek
24. 10. 2022 ob 11:00

Spletni dogodek // DigiMeet 2022. Povezujemo. Digitalne. Zgodbe.

Brezplačni spletni dogodek smo posvetili digitalizaciji poslovanja podjetij navzven in navznoter. Mikrocopovi strokovnjaki so skupaj s strankami v treh tematskih sklopih predstavili orodja in najboljše prakse za učinkovito digitalizacijo poslovanja. Za zaključek smo pripravili zanimiv odprt pogovor z Johnom Denhofom, predsednikom uprave Nove KBM, ki je delil svoj pogled na pozitivne učinke digitalizacije na poslovanje in okolje.