Dogodki

Predstavljamo vam naše izkušnje in znanja, podkrepljena z dobrimi praksami. Gradimo bazo znanja in jo delimo z vami. Pridružite se nam!

Dogodek
11. 3. 2021 ob 11:00

Spletni seminar // Podajte se v digitalizacijo poslovanja z zunanjim vložiščem

Se v vašem podjetju še vedno srečujete z veliko količino papirnih dokumentov? Poslovno dokumentacijo, ki vsakodnevno prihaja v vaše podjetje, lahko v celoti predate v zunanje upravljanje zaupanja vrednemu partnerju.

Anton Gazvoda, Miha Škrabar


Prijava
Dogodek
11. 2. 2021 ob 11:00

Spletni seminar // Nad izzive GDPR z zunanjim DPO-jem

Z obdelavo osebnih podatkov se srečujejo vsa podjetja, zato pri upravljanju s podatki igra ključno vlogo DPO (pooblaščenec za varstvo osebnih podatkov), ki izvaja svetovalne in nadzorne naloge na področju varstva osebnih podatkov.

Grega Vozel

Dogodek
10. 12. 2020 ob 13:00

Spletna okrogla miza // Ko nas spremembe ženejo naprej

Z veseljem vas vabimo v družbo zanimivih gostov okrogle mize, ki bodo predstavili svoj pogled na prilagajanje spremembam, ki nam jih izredne razmere prinašajo tako poslovno kot osebno.

Dogodek
19. 11. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Kaj mora delodajalec vedeti o varstvu osebnih podatkov?

Ali imate kot delodajalec ustrezno pravno podlago za obdelavo osebnih podatkov vaših zaposlenih? Webinar je namenjen delodajalcem, ki se želite seznaniti z dobrimi praksami.

Grega Vozel

Dogodek
3. 11. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Učinkovito vložišče brez papirja [ADMA]

Če se vam zdi, da vam upravljanje pošte povzroča zamude, dviguje stroške dela in otežuje učinkovito komunikacijo, imate verjetno prav. Obvladovanje pošte pogosto predstavlja enega najšibkejših členov v verigi dodane vrednosti.

Anton Gazvoda, Miha Škrabar

Dogodek
22. 10. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Digitalizacija za boljšo uporabniško izkušnjo

Pridružite se nam na webinarju, kjer bomo govorili o tem, kako lahko z optimizacijo in digitalizacijo poslovnih procesov izkoristimo priložnosti za prilagajanje ponudbe in nadgradnjo uporabniške izkušnje naših strank.

Ivo Vasev

Dogodek
24. 9. 2020 ob 14:00

Spletni seminar // Predstavitev novosti v InDoc EDGE v6.2

Spletni seminar je namenjen predstavitvi novosti, sprememb in izboljšav, ki jih prinaša različica InDoc EDGE 6.2. Na primerih uporabe bomo v živo pogledali, kako lahko z InDoc EDGE delamo bolj učinkovito.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
24. 9. 2020 ob 10:00

Spletni seminar // Varstvo osebnih podatkov se ne konča

Varstvo osebnih podatkov ni stanje, ki ga enkrat dosežemo, temveč stalen in živ proces, ki ga moramo kontinuirano izvajati. Spletni seminar je namenjen vsem, ki želite vzpostaviti in ohranjati ustrezno varstvo osebnih podatkov. 

Alenka Fic Mikolič, Grega Vozel

Dogodek
22. 9. 2020 ob 13:00

Dnevi sekretark in sekretarjev 2020 // Digitalna pisarna

Zakaj bi danes še vedno poslovali enako kot včeraj? Tehnološki razvoj nam je prinesel priložnosti, da delamo drugače, hitreje in bolj učinkovito. Na konkretnih primerih si bomo ogledali, kako lahko to dosežemo v sodobni pisarni.

Anton Gazvoda