Miha Čebron



Dogodek
24. 8. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Digitalno upravljanje fizičnega arhiva z InDoc EDGE Arhivsko knjigo

S poslovno rešitvijo InDoc EDGE Arhivska knjiga boste hitreje dostopali do podatkov o gradivu v arhivu, zagotavljali pravočasno dostopnost gradiva, enostavneje sledili vpogledom in izvedenim aktivnostim v arhivu.

Miha Čebron

Blog
Digitalizacija, Hramba

Sodobno arhiviranje fizičnega gradiva z digitalnim upravljanjem

Z vse večjim pomenom podatkov, ki postajajo 'nova nafta', in vse bolj strogimi pravili hrambe in upravljanja dokumentacije postaja arhiviranje kompleksen in tvegan proces, če k njemu ne pristopimo strokovno in preudarno.

Miha Čebron

Dogodek
26. 5. 2022 ob 11:00

Spletni seminar // Obvladovanje fizičnega gradiva z InDoc EDGE Arhivsko knjigo

Na podlagi dolgoletnih izkušenj z izzivi pri arhivskem delu so strokovnjaki v Mikrocopu razvili novo poslovno rešitev InDoc EDGE Arhivska knjiga. Z uporabo le-te boste imeli končno pregled nad gradivom, hkrati pa vam bo omogočala bolj učinkovito delo.

Miha Čebron

Dogodek
27. 5. 2021 ob 11:00

Spletni seminar // Z digitalizacijo do obvladovanja dokumentacije z občutljivimi podatki

Dokumentacija, ki vsebuje občutljive osebne podatke, zahteva posebno pozornost pri upravljanju in hrambi. Preobremenjenost kadra, premalo virov in dodaten pritisk koronavirusa dviguje potrebo po učinkovitejšem delu z občutljivo dokumentacijo in usmerjenost k uporabnikom.

Ivo Vasev, Miha Čebron

Dogodek
25. 3. 2021 ob 11:00

Spletni seminar // Digitalizirajte zdravstveno dokumentacijo in poskrbite za njeno varno hrambo

Zdravstvena dokumentacija vsebuje občutljive osebne podatke, zato zahteva posebno pozornost pri upravljanju in hrambi v papirni obliki.

Miha Čebron, Miha Škrabar

Dogodek
26. 8. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Dobra praksa urejanja arhiva

Ko količina dokumentov naraste do mere, da iskanje želenih informacij postane oteženo in zamudno, moramo hrambo dokumentov urediti, da bo podpirala učinkovito delo, obenem pa bo varna in skladna.

Miha Čebron

Dogodek
15. 4. 2020 ob 13:00

Spletni seminar // Dobra praksa upravljanja arhiva

Upravljanju papirnega arhiva pogosto ne namenjamo potrebne pozornosti, na njegov pomen pa se spomnimo šele, ko ne najdemo pravega dokumenta ali do arhiva ne moremo priti. Na primeru bomo pogledali, kako lahko to uredimo.

Miha Čebron

Blog
Skladnost, Varnost, Hramba

Neurejena hramba nas lahko veliko stane

Navkljub vse večjemu razmahu digitalizacije pri svojem poslovanju še vedno ustvarimo precej papirnega gradiva, za katero je treba zagotoviti ustrezno hrambo. Žal pogosto hrambe dokumentov še vedno ne jemljemo dovolj resno, zaradi česar lahko v skrajni situaciji celo ogrozimo svoj obstoj.

Miha Čebron

Blog
Skladnost, Varnost, Hramba

Ureditev arhiva je prvi korak digitalizacije poslovanja

Da papir nima svetle prihodnosti, poslušamo že zadnjih 20 let, pa poraba papirja v pisarnah kljub temu še vedno predstavlja dobro četrtino porabe papirja na svetu. Papirni dokumenti so realnost in bodo to še kar nekaj časa.

Miha Čebron