Blog

Predstavljamo vam trende digitalizacije in nagovarjamo izzive učinkovitega in skladnega digitalnega poslovanja. Spremljajte nas!

Natašina klepetalnica
HRM, Natašina klepetalnica

Udomačite LinkedIn sebi v prid - Pogovor z Manco Korelc

Da je LinkedIn vodilna platforma za poslovno mreženje, ni nič novega. Na njem smo in mrežimo že vrsto let, nekateri bolj, nekateri manj uspešno, odvisno od tega, kako resno zadevo jemljemo in kako strastno spremljamo stalne spremembe, ki jih platforma uvaja.

Nataša Centa

Blog
Digitalizacija, Kultura, HRM

Naj postanejo personalne mape vir za dobre kadrovske odločitve

Kadrovski oddelki so danes pod izjemnim pritiskom. Z ene strani morajo zagotavljati kakovosten kader in zadovoljstvo zaposlenih, po drugi morajo zakonsko skladno upravljati z raznoliko dokumentacijo zaposlenih, ki vsebuje osebne podatke in tiste, posebne vrste.

Nataša Centa

Blog
Digitalizacija, Digitalna preobrazba, HRM

Zavedanje visoko, izvedba zaostaja

Kljub pozitivnemu vplivu, ki ga ima digitalna preobrazba na poslovanje na različnih področjih, še vedno slaba četrtina podjetij z digitalizacijo še ni pričela ali je zaenkrat sploh ne načrtuje.

Nataša Centa

Blog
Digitalizacija

Katere prioritete bodo vaš ključ do uspeha v letu 2023?

V preteklem letu so se podjetja ponovno soočila s številnimi preizkušnjami na trgu. Geopolitične razmere, naraščajoči stroški surovin in stroškov dela, so številne spodbudile k še hitrejši dinamiki uvajanja sodobnih digitalnih tehnologij. In jasno je, da se v 2023 to ne bo spremenilo. Kvečjemu le še stopnjevalo.

Tjaša Poljšak

Blog
Skladnost, Digitalizacija, Hramba

Digitalizacija kadrovskih procesov

Kadrovska služba že dolgo ne pomeni več klasičnega opravljanja administrativnih nalog, vezanih na delovno pravo in urejanje personalnih map zaposlenih. Kadrovska služba ima vse pomembnejšo, kompleksnejšo in zahtevnejšo vlogo, saj je soudeležena pri vodenju podjetja.

Nataša Centa

Gostujoča objava
Digitalizacija, Digitalna preobrazba

Osem vprašanj na temo digitalne transformacije

Digitalna preobrazba je te dni izjemno vroča tema, o kateri mediji in strokovnjaki pišejo praktično vsak dan. Povsem utemeljeno, saj gre za široko področje in izziv, s katerim se sooča vsaka organizacija, Pa si poglejmo, kako digitalna preobrazba vpliva na administracijo v podjetju, kar zanima številne naročnike.

Dimitar Janevski

Blog
Digitalizacija, Hramba, InDoc EDGE

Z uvedbo digitalnih poslovnih rešitev do boljših rezultatov

Implementacija digitalnih poslovnih rešitev omogoča poslovnim procesom v podjetju večjo učinkovitost, ki vodi do poslovne rasti in napredka. To potrjujejo in demonstrirajo zgodbe o uspehu številnih podjetij.

Anton Gazvoda

Blog
Kultura

Učenje in razvijanje kompetenc v ekipah

Pred časom sem pisal o psihološki varnosti in tudi tokrat bom zapis začel s citatom Amy Edmondson, ki je pred več kot dvajsetimi leti izumila pojem psihološke varnosti “Za doseganje odličnosti v kompleksnem in negotovem poslovnem okolju morajo ljudje delati in se učiti skupaj.”

Voranc Kutnik

Blog
Digitalizacija, Hramba

Sodobno arhiviranje fizičnega gradiva z digitalnim upravljanjem

Z vse večjim pomenom podatkov, ki postajajo 'nova nafta', in vse bolj strogimi pravili hrambe in upravljanja dokumentacije postaja arhiviranje kompleksen in tvegan proces, če k njemu ne pristopimo strokovno in preudarno.

Miha Čebron