Pravno obvestilo

Namen tega spletnega mesta je predstaviti splošne informacije o družbi Mikrocop, našem poslovanju in ponudbi. Prosimo vas, da natančno preberete to obvestilo, saj se nanaša na vsakogar, ki obišče naše spletno mesto. Če ga boste še naprej uporabljali, ste pristali na pravila, ki jih obvestilo vsebuje.

PRAVNE INFORMACIJE

ZAŠČITA INTELEKTUALNE LASTNINE

Vse informacije (pisne in slikovne) vsebovane na tem spletnem mestu, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine. Dokumenti, objavljeni na teh spletnih straneh, so lahko reproducirani le v nekomercialne namene, pri čemer morajo ohraniti vsa navedena opozorila o avtorskih ali drugih pravicah. Dokumentov, objavljenih na teh spletnih straneh, ne smete prepisovati, razmnoževati ali kako drugače razširjati v komercialne namene brez izrecnega pisnega dovoljenja Mikrocopa. Na vsaki reprodukciji ali primerku vsebine tega spletnega mesta mora biti jasno navedeno: "© 2021 Mikrocop. Vse pravice pridržane."

BLAGOVNE ZNAMKE

Blagovne znamke, ki se pojavljajo na tem spletnem mestu, so registrirane blagovne znamke Mikrocopa ali pa ima Mikrocop pravico njihove uporabe. Kakršna koli nadaljnja raba elementov blagovne znamke Mikrocop in logotipa Mikrocop je izrecno prepovedana.

ZAGOTAVLJANJE AŽURNOSTI PODATKOV

V Mikrocopu bomo zagotavljali ažurnost podatkov, vsebovanih na tem spletnem mestu, z vso potrebno skrbnostjo, vendar za njihovo točnost in celovitost ne moremo jamčiti in ne prevzemamo nikakršne odgovornosti. Objavljeno vsebino uporabljate na lastno odgovornost. Niti Mikrocop niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi tega spletnega mesta, zato ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa do, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij na tem spletnem mestu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini.

VSEBINE TRETJIH

To spletno mesto vsebuje tudi informacije in povezave na spletna mesta tretjih oseb. Kjerkoli je po naši oceni to praktično, je to ustrezno označeno. Vendar v Mikrocopu nismo odgovorni za njihovo vsebino. Povezave do drugih spletnih mest nudimo le kot ugodnost za vas, uporabnika našega spletnega mesta.

PRAVICA DO SPREMINJANJA VSEBINE SPLETNEGA MESTA

V Mikrocopu si pridržujemo pravico, da spremenimo vsebino tega spletnega mesta kadarkoli, na kakršenkoli način in ne glede na razlog brez predhodnega opozorila. Prav tako v Mikrocopu ne prevzemamo odgovornosti za kakršnekoli posledice takih sprememb.

SPREMEMBA POLITIKE ZASEBNOSTI

V Mikrocopu lahko kadarkoli, ko to postane potrebno, spremenimo ali posodobimo to politiko zasebnosti. V tem primeru vas bomo z vsemi bistvenimi vsebinskimi spremembami naše politike zasebnosti seznanili z njeno javno objavo na spletnem mestu.

PRIDOBIVANJE OSEBNIH PODATKOV IN NJIHOVA OBDELAVA

ZAJEM VAŠIH OSEBNIH PODATKOV NA TEM SPLETNEM MESTU

Ko brskate po domači strani Mikrocopa, ste anonimni. Osebnih podatkov ne zbiramo.  

Pri oddaji povpraševanja, vprašanja, mnenja preko spletnega obrazca, pri prijavi na obveščanje preko te spletne strani ali ob prijavi na dogodek preko spletne strani nam boste zaupali svoje osebne podatke, ki jih bomo uporabljali izključno v te namene ter skrbno varovali. Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, razen v primerih, ki jih določa zakonodaja.

NAČINI PRIDOBIVANJA OSEBNIH PODATKOV

Vaše osebne podatke prek tega spletnega mesta zbiramo ob izpolnitvi kontaktnega obrazca, prijave na obveščanje in dogodek. Spletno mesto uporablja tudi piškotke.

UPRAVLJAVEC IN POOBLAŠČENA OSEBA ZA VARSTVO OSEBNIH PODATKOV

Upravljavec vaših osebnih podatkov je Mikrocop d.o.o., Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana.

Družba Mikrocop ima pooblaščeno osebo za varstvo podatkov, ki je dosegljiva na dpo@mikrocop.com. Z njo lahko stopite v stik glede obdelave vaših osebnih podatkov in uresničevanjem vaših pravic na podlagi veljavne zakonodaje, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

PRAVICE UPORABNIKOV TEGA SPLETNEGA MESTA

Kot uporabnik, na katerega se nanašajo osebni podatki, lahko kadar koli zahtevate, da vam v Mikrocopu:

  • omogočimo vpogled v evidenco dejavnosti obdelave vaših osebnih podatkov,
  • potrdimo, ali se vaši osebni podatki obdelujejo ali ne, za kakšen namen se obdelujejo, vrste osebnih podatkov, ki jih obdelujemo, koliko časa jih bomo hranili, in vam omogočimo vpogled v evidenco dejavnosti obdelave osebne podatke, ki se nanašajo na vas, ter njihovo prepisovanje ali kopiranje,
  • pošljemo izpis osebnih podatkov, ki so vsebovani v evidenci dejavnosti obdelave osebnih podatkov in se nanašajo na vas,
  • pošljemo seznam zaposlenih, ki so prejeli vaše osebne podatke, kdaj, na kakšni podlagi in za kakšen namen,
  • pomagamo pri uveljavljanju vaših pravic v skladu s Splošno uredbo o varstvu podatkov.
PRAVICA DO VLOŽITVE PRITOŽBE

Pravico imate vložiti pritožbo pri Informacijskem pooblaščencu Republike Slovenije, če menite, da se vaši osebni podatki neutemeljeno shranjujejo ali kako drugače obdelujejo v nasprotju z veljavno zakonodajo, ki ureja varstvo osebnih podatkov.

Kontakt:
Republika Slovenija
Informacijski pooblaščenec
Dunajska cesta 22
1000 Ljubljana
Telefon: 01 230 97 30
E-pošta: gp.ip(at)ip-rs.si
DPO za Urad IP: dpo(at)ip-rs.si

NAMENI OBDELAVE OSEBNIH PODATKOV IN PRAVNA PODLAGA

IZPOLNITEV KONTAKTNEGA OBRAZCA

V Mikrocopu vaše osebne podatke, ki ste jih vnesli ob izpolnitvi kontaktnega obrazca za oddajo povpraševanja, vprašanja ali mnenje, uporabljamo za to, da stopimo v stik z vami. Vaše osebne podatke obdelujemo do izpolnitve namena, tj. odgovora na vaše povpraševanje, vprašanje ali mnenje, oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov, še posebej ko je obdelava osebnih podatkov potrebna v okviru sklenitve oziroma izvedbe pogodbe.

PRIJAVA NA DOGODKE

V Mikrocopu zbiramo in obdelujemo osebne podatke, ki ste nam jih poslali ob oddaji prijave na dogodek za namen komunikacije glede samega dogodka. Vaše osebne podatke v tem primeru obdelujemo do izpolnitve namena oziroma v okviru zastaralnih rokov za obveznosti, ki bi lahko izvirale iz obdelave teh osebnih podatkov.

PRIJAVA NA OBVEŠČANJE, ODJAVA

V Mikrocopu vaše osebne podatke zbiramo in obdelujemo z namenom pošiljanja novic in dobrih praks s področja brezpapirnega poslovanja, obveščanja o dogodkih in novostih v naši ponudbi ter vabljenja k sodelovanju v raziskavah, anketah in na delavnicah. Obdelujemo in hranimo jih do vašega preklica. Svojo prijavo lahko kadarkoli prekličete tako, da (v sporočilu) izberete povezavo za odjavo ali pa odjavo in izbris kontakta zahtevate z zahtevkom na naslov dpo@mikrocop.com.

PIŠKOTKI

Piškotki so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave uporabnikov, s katerimi dostopajo do interneta, z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu.