Rešitve za zdravstvo

Obvladujte tveganja upravljanja s podatki

ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN SKLADNOSTI RAVNANJA S PODATKI

Pri velikem številu občutljivih osebnih podatkov je ključnega pomena zagotavljanje skladnosti ravnanja in visoke ravni informacijske varnosti v vseh poslovnih procesih in vseh fazah življenjske poti dokumentov ter učinkovito obvladovanje tveganj zlorabe.

V Mikrocopu izzivom skladnosti in varnosti namenjamo izjemno pozornost, platforma InDoc EDGE za upravljanje informacij pa je že tako zasnovana in privzeto omogoča zakonsko skladno in varno uporabo. Uporabniki se zato lažje osredotočajo na učinkovito delo, saj ni vse breme skrbnega ravnanja samo na njih.

KORISTI SODELOVANJA Z NAMI

Večja preglednost in učinkovitost

Nič več izgubljanja dokumentov

Večja dostopnost informacij

Lažje osredotočenje na dejavnost

Večja varnost in nadzor informacij

Boljše sodelovanje z vsemi deležniki

Nižji stroški poslovanja

Lažja obvladljivost poslovnih tveganj

Omogočena skladnost z zakonodajo

IZBRANE STORITVE IN REŠITVE

Varstvo osebnih podatkov

Svetovanje pri zagotavljanju skladnosti

Varstvo osebnih podatkov

Ključni izzivi zagotavljanja skladnosti varstva osebnih podatkov se skrivajo v oblikovanju ustreznega procesa ravnanja s podatki in vzpostavitvi odgovornosti zanj.

Preberite več
Skeniranje dokumentov

Zajem dokumentov in podatkov

Skeniranje dokumentov

Vaše dokumente pretvarjamo v uporabne poslovne informacije, dostopne na klik, kjer in ko jih potrebujete. To je prvi korak k digitalizaciji poslovanja.

Preberite več
E-hramba dokumentov

Hramba dokumentov

E-hramba dokumentov

Zagotavljamo vam varno in zakonsko skladno dolgoročno hrambo vseh elektronskih dokumentov v certificiranem sistemu e-hrambe InDoc EDGE z dostopom kadarkoli in kjerkoli, na klik.

Preberite več

USPEŠNE ZGODBE ZA DIGITALNO PRIHODNOST

 
Slovenija - transplant

V Slovenija - transplantu smo z uporabo Mikrocopove platforme InDoc EDGE postopek oddaje soglasij o opredelitvi za darovanje organov uspešno poenostavili in omogočili v elektronski obliki. Število opredelitev za darovanje organov se je povečalo, povečali pa smo tudi učinkovitost zaposlenih, ki sedaj manj časa porabijo za delo s papirnimi obrazci. Z elektronsko oddajo soglasij smo darovanje organov bolj približali posameznikom, ki morda o tem zaradi zapletenosti postopka prej niso razmišljali.

Prim. Danica Avsec, dr. med., direktorica, Slovenija - transplant

Želite obvladovati tveganja upravljanja s podatki?

Kontaktirajte nas

PREBERITE TUDI

Blog
Digitalizacija, Zajem

Čas je za digitalizacijo zdravstvene dokumentacije

Le celovit pristop k digitalizaciji zdravstvene dokumentacije lahko prinese ustrezne rešitve in zagotovi optimalno izkušnjo pacientov, zdravstvenega osebja in drugih deležnikov.

Miha Škrabar

Vse objave

Blog
Digitalizacija, Kultura

Prepoznajmo glavne ovire pri digitalni preobrazbi

Digitalna transformacija je v prvi vrsti poslovni izziv in precej več kot vlaganje v najnovejše informacijske rešitve. Zavedati se moramo medsebojne prepletenosti in soodvisnosti tehnologije, procesov, poslovnega modela in ravnanja naših sodelavcev.

Tjaša Poljšak

Vse objave

Blog
Digitalizacija

Uredimo informacijski kaos sodobnosti z digitalno pisarno

Korona kriza je razkrila vse pomanjkljivosti papirnega poslovanja. Danes za učinkovito upravljanje dokumentacije in pravočasno izvajanje opravil potrebujemo digitalno pisarno.

Anton Gazvoda

Vse objave