Rešitve za zdravstvo

Obvladujte tveganja upravljanja s podatki

ZAGOTAVLJANJE VARNOSTI IN SKLADNOSTI RAVNANJA S PODATKI

Pri velikem številu občutljivih osebnih podatkov je ključnega pomena zagotavljanje skladnosti ravnanja in visoke ravni informacijske varnosti v vseh poslovnih procesih in vseh fazah življenjske poti dokumentov ter učinkovito obvladovanje tveganj zlorabe.

V Mikrocopu izzivom skladnosti in varnosti namenjamo izjemno pozornost, platforma InDoc EDGE za upravljanje informacij pa je že tako zasnovana in privzeto omogoča zakonsko skladno in varno uporabo. Uporabniki se zato lažje osredotočajo na učinkovito delo, saj ni vse breme skrbnega ravnanja samo na njih.

KORISTI SODELOVANJA Z NAMI

Večja preglednost in učinkovitost

Nič več izgubljanja dokumentov

Večja dostopnost informacij

Lažje osredotočenje na dejavnost

Večja varnost in nadzor informacij

Boljše sodelovanje z vsemi deležniki

Nižji stroški poslovanja

Lažja obvladljivost poslovnih tveganj

Omogočena skladnost z zakonodajo

IZBRANE STORITVE IN REŠITVE

Varstvo osebnih podatkov

Svetovanje pri zagotavljanju skladnosti

Varstvo osebnih podatkov

Ključni izzivi zagotavljanja skladnosti varstva osebnih podatkov se skrivajo v oblikovanju ustreznega procesa ravnanja s podatki in vzpostavitvi odgovornosti zanj.

Preberite več
Skeniranje dokumentov

Zajem dokumentov in podatkov

Skeniranje dokumentov

Vaše dokumente pretvarjamo v uporabne poslovne informacije, dostopne na klik, kjer in ko jih potrebujete. To je prvi korak k digitalizaciji poslovanja.

Preberite več
E-hramba dokumentov

Hramba dokumentov

E-hramba dokumentov

Zagotavljamo vam varno in zakonsko skladno dolgoročno hrambo vseh elektronskih dokumentov v certificiranem sistemu e-hrambe InDoc EDGE z dostopom kadarkoli in kjerkoli, na klik.

Preberite več

USPEŠNE ZGODBE ZA DIGITALNO PRIHODNOST

 
Slovenija - transplant

V Slovenija - transplantu smo z uporabo Mikrocopove platforme InDoc EDGE postopek oddaje soglasij o opredelitvi za darovanje organov uspešno poenostavili in omogočili v elektronski obliki. Število opredelitev za darovanje organov se je povečalo, povečali pa smo tudi učinkovitost zaposlenih, ki sedaj manj časa porabijo za delo s papirnimi obrazci. Z elektronsko oddajo soglasij smo darovanje organov bolj približali posameznikom, ki morda o tem zaradi zapletenosti postopka prej niso razmišljali.

Prim. Danica Avsec, dr. med., direktorica, Slovenija - transplant

Želite obvladovati tveganja upravljanja s podatki?

Kontaktirajte nas

PREBERITE TUDI

Blog
Digitalizacija, Zajem

Čas je za digitalizacijo zdravstvene dokumentacije

Le celovit pristop k digitalizaciji zdravstvene dokumentacije lahko prinese ustrezne rešitve in zagotovi optimalno izkušnjo pacientov, zdravstvenega osebja in drugih deležnikov.

Miha Škrabar

Vse objave

Dogodek
25. 3. 2021

Spletni seminar // Digitalizirajte zdravstveno dokumentacijo in poskrbite za njeno varno hrambo

Zdravstvena dokumentacija vsebuje občutljive osebne podatke, zato zahteva posebno pozornost pri upravljanju in hrambi v papirni obliki.

Miha Čebron, Miha Škrabar

Vsi dogodki

Blog
Digitalizacija, Hramba, Skladnost

Digitalizacija v zdravstvu - zakaj gremo prepočasi?

Moje poslovno življenje je že več lot 30 let povezano z zdravstveno informatiko. Kot čista začetnica sem ravno še ujela 'luknjane kartice', se v poslovnem procesu srečevala s celim spektrom medijev za prenos podatkov in, skupaj z uporabniki rastla, od črno-belih DOS rešitev do modernih tehnologij, izmenjave podatkov med sistemi, podatkov v oblaku, mobilnih aplikacij.

Mirjam Kerpan Izak

Vse objave