Anton GazvodaDogodek
25. 5. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Poglej, testiraj, digitaliziraj

Kako do digitalizacije poslovanja hitro in enostavno? Pa po možnosti brez velikih začetnih stroškov? InDoc EDGE v oblaku je rešitev za digitalizacijo poslovanja, ki poskrbi, da boste svojo poslovno dokumentacijo in procese digitalizirali praktično v nekaj klikih.

Ajda Progar, Anton Gazvoda

Dogodek
9. 3. 2023 ob 10:00

Spletni seminar // Novosti, ki jih prinaša nova verzija InDoc EDGE

Spletni seminar smo posvetili predstavitvi novih zmogljivosti, izboljšav in sprememb, ki jih prinaša nova različica InDoc EDGE. Vse ključne novosti smo predstavili v živo.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
17. 11. 2022 ob 11:00

Spletni seminar // Uspešno digitalno poslovanje za srednje velika in mala podjetja

InDoc EDGE Office je storitev v oblaku, ki smo jo za potrebe učinkovitega upravljanja in hrambe dokumentov za srednje velika in mala podjetja oblikovali na digitalni platformi InDoc EDGE. Podjetjem omogoča, da lahko brez dolgotrajne uvedbe dokumente izmenjujejo, urejajo, potrjujejo, hranijo in elektronsko podpisujejo na varen in skladen način.

Anton Gazvoda, Katja Koritnik

Dogodek
18. 10. 2022 ob 14:00

Spletni seminar // Prihaja jesenska različica InDoc EDGE

Na spletnem seminarju smo v živo predstavili nove zmogljivosti in izboljšave uporabnosti, ki jih prinaša jesenska različica InDoc EDGE.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
15. 9. 2022 ob 14:00

Spletni seminar // Z eno premišljeno potezo do uresničitve treh ciljev

Zadovoljni kupci. Zadovoljni zaposleni. Zadovoljni lastniki. Brez problema! Z InDoc EDGE digitalno platformo digitalizirajte poslovanje in uresničite svoje cilje. Upravljajte dokumente, jih digitalno podpisujte in v e-obliki delite, varno hranite informacije in jih pametno uporabite v avtomatiziranih poslovnih procesih.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Blog
Digitalizacija, Hramba, InDoc EDGE

Z uvedbo digitalnih poslovnih rešitev do boljših rezultatov

Implementacija digitalnih poslovnih rešitev omogoča poslovnim procesom v podjetju večjo učinkovitost, ki vodi do poslovne rasti in napredka. To potrjujejo in demonstrirajo zgodbe o uspehu številnih podjetij.

Anton Gazvoda

Dogodek
5. 7. 2022 ob 14:00

Spletni seminar // Prihaja nova verzija InDoc EDGE

Na spletnem seminarju bomo v živo predstavili nove zmogljivosti, izboljšave in spremembe v različici InDoc EDGE.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
21. 6. 2022 ob 11:00

Spletni seminar // Ko brezpapirno poslovanje postane resničnost

Podjetja se vsakodnevno srečujejo z veliko količino prejetih računov v papirni in elektronski obliki. Avtomatizacija poslovnih procesov je postala eden od ključnih načinov za doseganje učinkovitega poslovanja tudi v računovodstvu. Na spletnem dogodku smo predstavili celovito poslovno rešitev za likvidacijo prejetih računov.

Anton Gazvoda

Dogodek
21. 4. 2022 ob 11:00

Spletni seminar // Dostop do dokumentacije pacienta – hitro, enostavno in zakonsko skladno

Zdravstvenim organizacijam predstavljamo partnersko rešitev, in sicer smo Hipokrat povezali s storitvijo InDoc EDGE v oblaku, s čimer omogočamo zakonsko skladno hrambo dokumentov in hiter ter varen dostop do dokumentacije. Izvedena povezljivost rešitev pripomore k izboljšani celostni zdravstveni obravnavi pacienta in zmanjšanju časa, ki se potrebuje za iskanje pravih informacij in dokumentov.

Ajda Progar, Andrej Sovič, Anton Gazvoda