Anton GazvodaDogodek
3. 11. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Učinkovito vložišče brez papirja [ADMA]

Če se vam zdi, da vam upravljanje pošte povzroča zamude, dviguje stroške dela in otežuje učinkovito komunikacijo, imate verjetno prav. Obvladovanje pošte pogosto predstavlja enega najšibkejših členov v verigi dodane vrednosti.

Anton Gazvoda, Miha Škrabar

Dogodek
24. 9. 2020 ob 14:00

Spletni seminar // Predstavitev novosti v InDoc EDGE v6.2

Spletni seminar je namenjen predstavitvi novosti, sprememb in izboljšav, ki jih prinaša različica InDoc EDGE 6.2. Na primerih uporabe bomo v živo pogledali, kako lahko z InDoc EDGE delamo bolj učinkovito.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev

Dogodek
22. 9. 2020 ob 13:00

Dnevi sekretark in sekretarjev 2020 // Digitalna pisarna

Zakaj bi danes še vedno poslovali enako kot včeraj? Tehnološki razvoj nam je prinesel priložnosti, da delamo drugače, hitreje in bolj učinkovito. Na konkretnih primerih si bomo ogledali, kako lahko to dosežemo v sodobni pisarni.

Anton Gazvoda

Dogodek
29. 7. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Pripravite se na drugi val epidemije

V tokratnem spletnem seminarju bomo govorili o tem, kako se kar najbolje pripraviti na delo od doma in zagotoviti, da zaposleni varno dostopajo in delijo dokumentacijo, ki je ključna za vaše uspešno poslovanje.

Anton Gazvoda

Dogodek
18. 9. 2020 ob 11:45

ADMA 2020 // Kako pri delu z dokumenti prihraniti čas

Na Kongresu ADMA, največjem dogodku za zaposlene s področja podpore menedžmentu v EU, bomo na praktičnih primerih predstavili koristi, ki jih prinaša digitalizacija dela v sodobni pisarni, in kako jih doseči.

Anton Gazvoda

Blog
Digitalizacija

Uredimo informacijski kaos sodobnosti z digitalno pisarno

Korona kriza je razkrila vse pomanjkljivosti papirnega poslovanja. Danes za učinkovito upravljanje dokumentacije in pravočasno izvajanje opravil potrebujemo digitalno pisarno.

Anton Gazvoda

Dogodek
11. 6. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Obvladovanje pogodb na daljavo

Seminar je namenjen vsem, ki se pri delu srečujemo s pogodbami. Pogledali bomo, kje in kako se lotiti digitalizacije pogodb, na primerih iz prakse pa pojasnili, na kaj moramo biti pozorni ob prehodu in kakšne prednosti pridobimo.

Anton Gazvoda

Dogodek
14. 5. 2020 ob 11:00

Spletni seminar // Upravljanje s poslovnimi dokumenti [ADMA]

Na spletnem seminarju bomo predstavili prednosti, ki jih prinaša digitalna pisarna. Ogledali si bomo primere dobrih praks, kako lahko povečamo učinkovitost, ohranimo skladnost in zagotovimo varnost.

Anton Gazvoda

Dogodek
8. 5. 2020 ob 10:00

Spletni seminar // Predstavitev zmogljivosti InDoc EDGE v6.1

Spletni seminar je namenjen predstavitvi novih zmogljivosti in drugih izboljšav, ki jih prinaša različica InDoc EDGE 6.1. Na praktičnih primerih bomo v živo pogledali, kako nam bodo novosti pomagale pri učinkoviti digitalizaciji.

Anton Gazvoda, Ivo Vasev, Peter Mušič