Spletni seminar // Digitalizirajte zdravstveno dokumentacijo in poskrbite za njeno varno hrambo

Zdravstvena dokumentacija vsebuje občutljive osebne podatke, zato zahteva posebno pozornost pri upravljanju in hrambi v papirni obliki.

25. 3. 2021 ob 11:00

Preobremenjenost kadra, premalo virov in dodaten pritisk koronavirusa dviguje potrebo po učinkovitejšem delu z zdravstveno dokumentacijo in usmerjenost k pacientom.

Prednosti in koristi digitalizacije zdravstvene dokumentacije in varne fizične hrambe bosta predstavila Miha Škrabar, koordinator tehnologije in Miha Čebron, produktni vodja za fizično hrambo.

 

Oglejte si posnetek


Podrobnosti:

  • termin: 25. 3. 2021 ob 11:00
  • trajanje: 60 minut
  • jezik: slovenski
  • udeležba: brezplačna 


Miha Čebron

Miha Čebron je produktni vodja za fizično hrambo z več kot 15 leti izkušenj iz teorije in prakse, povezane s fizično hrambo in arhivi. Deluje na področju celovitega upravljanja gradiva v hrambi, kjer sledi načelu uporabnosti hrambe. Pozornost namenja predvsem ozaveščanju in izobraževanju o pomenu in uporabnosti urejene hrambe.

Miha Škrabar

Miha Škrabar je tehnološki koordinator, ki s strokovno in predano ekipo sodelavcev dnevno rešuje izzive digitalizacije, zajema in distribucije dokumentov in podatkov ter urejanja in hrambe fizičnega gradiva. Verjame v nenehno učenje in proaktivno sledi poslanstvu Mikrocopa, da digitaliziramo poslovanje.

DRUGI DOGODKI