Spletni seminar // Hitro in ugodno do digitalnega poslovanja - InDoc EDGE za srednje velike in male

Do digitalizacije poslovanja hitro in enostavno? Brez velikih začetnih stroškov? Zakaj ne? InDoc EDGE v oblaku je rešitev za digitalizacijo poslovanja, ki poskrbi, da boste svojo poslovno dokumentacijo in procese digitalizirali v nekaj klikih.

30. 5. 2024 ob 11:00

Prvi koraki k digitalizaciji poslovanja so lahko hitri in enostavni, predvsem pa ugodni, brez velikih investicij. To, kar uporabljajo velika podjetja, lahko uporabljajo tudi srednje velika in mala, brez kompromisa. Z rešitvijo InDoc EDGE za digitalizacijo poslovanja lahko sledite koraku časa.

Ker je InDoc EDGE Office že prednastavljena rešitev, je začetek uporabe veliko hitrejši in enostavnejši.  Pridružite se Antonu Gazvoda, strokovnjaku za digitalizacijo poslovanja in prodajni specialistki Ajdi Progar, ki bosta predstavila, kako enostavno je ustvariti, iskati, deliti, podpisati ter varno hraniti poslovno dokumentacijo v kateremkoli oddelku ali enoti podjetja. Omogočite enostavno sodelovanje v ekipi, z zunanjimi partnerji in strankami na varen in skladen način.

Nekaj iz vsebine:
  • kaj omogoča rešitev
  • kako učinkovito upravljati z dokumentacijo
  • koristi brezšivnega sodelovanja 
  • 30-dnevna brezplačna uporaba
  • najboljše prakse

Podrobnosti:

  • termin: 30. 5. 2024 ob 11:00
  • trajanje: 60 minut
  • jezik: slovenski
  • udeležba: brezplačna

 

PRIJAVA NA DOGODEKAjda Progar

Ajda Progar je specialistka na področju prodaje in marketinga. Potrebe Mikrocopovih strank vsakodnevno usklajuje z ustreznimi rešitvami in zavzeto skrbi za njihovo dolgoročno zadovoljstvo. Verjame, da je ključ za uspešno digitalno preobrazbo upoštevanje potreb strank in oblikovanje ustreznih rešitev, ki na dolgi rok prinašajo dodano vrednost in strankam omogočijo, da se osredotočijo na primarno dejavnost.

Anton Gazvoda

Anton Gazvoda je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja. Z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000, izkušnje pa je pridobival na področjih upravljanja dokumentov in procesov. V Mikrocopu podjetjem iz različnih dejavnosti pomaga povečati učinkovitost poslovanja z vpeljavo rešitev za bolj optimalno delo.

DRUGI DOGODKI