Ajda Progar



Dogodek
30. 5. 2024 ob 11:00

Spletni seminar // Hitro in ugodno do digitalnega poslovanja - InDoc EDGE za srednje velike in male

Do digitalizacije poslovanja hitro in enostavno? Brez velikih začetnih stroškov? Zakaj ne? InDoc EDGE v oblaku je rešitev za digitalizacijo poslovanja, ki poskrbi, da boste svojo poslovno dokumentacijo in procese digitalizirali v nekaj klikih.

Ajda Progar, Anton Gazvoda

Dogodek
25. 5. 2023 ob 11:00

Spletni seminar // Poglej, testiraj, digitaliziraj

Kako do digitalizacije poslovanja hitro in enostavno? Pa po možnosti brez velikih začetnih stroškov? InDoc EDGE v oblaku je rešitev za digitalizacijo poslovanja, ki poskrbi, da boste svojo poslovno dokumentacijo in procese digitalizirali praktično v nekaj klikih.

Ajda Progar, Anton Gazvoda

Dogodek
21. 4. 2022 ob 11:00

Spletni seminar // Dostop do dokumentacije pacienta – hitro, enostavno in zakonsko skladno

Zdravstvenim organizacijam predstavljamo partnersko rešitev, in sicer smo Hipokrat povezali s storitvijo InDoc EDGE v oblaku, s čimer omogočamo zakonsko skladno hrambo dokumentov in hiter ter varen dostop do dokumentacije. Izvedena povezljivost rešitev pripomore k izboljšani celostni zdravstveni obravnavi pacienta in zmanjšanju časa, ki se potrebuje za iskanje pravih informacij in dokumentov.

Ajda Progar, Andrej Sovič, Anton Gazvoda

Dogodek
9. 6. 2021 ob 13:30

Spletni seminar // Do večjega zadovoljstva pacientov s celovito digitalno obravnavo

S povezavo rešitev Hipokrat in InDoc EDGE želimo uporabnikom omogočiti, da preko vam že znane rešitve dostopate do vseh digitaliziranih dokumentov, ob tem pa hkrati poskrbimo za najvišji nivo informacijske varnosti in za njihovo zakonsko skladno elektronsko hrambo.

Ajda Progar, Andrej Sovič, Anton Gazvoda