Spletni seminar // Do večjega zadovoljstva pacientov s celovito digitalno obravnavo

S povezavo rešitev Hipokrat in InDoc EDGE želimo uporabnikom omogočiti, da preko vam že znane rešitve dostopate do vseh digitaliziranih dokumentov, ob tem pa hkrati poskrbimo za najvišji nivo informacijske varnosti in za njihovo zakonsko skladno elektronsko hrambo.

9. 6. 2021 ob 13:30

Andrej Sovič, informacijski svetovalec, Anton Gazvoda, strokovnjak za digitalizacijo poslovanja, in Ajda Progar, specialistka v prodaji in marketingu, bodo predstavili:

  • kako tesna povezava rešitev Hipokrat in InDoc EDGE rešuje vaše ključne izzive pri iskanju in hrambi dokumentov,
  • katere druge prednosti prinaša digitalizacija,
  • zakaj je poudarek na zakonski skladnosti tako zelo pomemben.


Podrobnosti:

  • termin: 9. 6. 2021 ob 13:30
  • trajanje: 60 minut
  • jezik: slovenski
  • udeležba: brezplačna

PRIJAVA NA DOGODEKAjda Progar

Ajda Progar je specialistka na področju prodaje in marketinga. Potrebe Mikrocopovih strank vsakodnevno usklajuje z ustreznimi rešitvami in zavzeto skrbi za njihovo dolgoročno zadovoljstvo. Verjame, da je ključ za uspešno digitalno preobrazbo upoštevanje potreb strank in oblikovanje ustreznih rešitev, ki na dolgi rok prinašajo dodano vrednost in strankam omogočijo, da se osredotočijo na primarno dejavnost.

Andrej Sovič

Andrej Sovič je v podjetju List zadolžen za podporo uporabnikom programa Hipokrat. Z dolgoletnimi izkušnjami in rednim sodelovanjem s strankami je pridobil poglobljeno znanje o delovnih procesih naročnikov in zakonodaji na področju zdravstvene informatike. Njegovo delovanje podpira vizijo o digitalizaciji zdravstvene dokumentacije in učinkovitejšemu poslovanju, zato svoje napore usmerja v kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Deluje tudi kot strokovni vezni člen med rešitvijo Hipokrat in rešitvami podjetja Mikrocop.

Anton Gazvoda

Anton Gazvoda je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja. Z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000, izkušnje pa je pridobival na področjih upravljanja dokumentov in procesov. V Mikrocopu podjetjem iz različnih dejavnosti pomaga povečati učinkovitost poslovanja z vpeljavo rešitev za bolj optimalno delo.

DRUGI DOGODKI