David HabotBlog
Digitalizacija, Kultura

Uspešne poslovne enačbe brez digitalizacije ni

Optimizacija in avtomatizacija poslovnih procesov sta sodobno orodje vizionarskih podjetij, ki bodo z razvojem naprednih in ustrezno digitalno podprtih storitev svoje stranke uspešno vodila skozi digitalizirano prihodnost.

David Habot, Tjaša Poljšak

Blog
Digitalizacija, Trajnostnost

V podjetjih še vedno veliko informacij zaživi na papirju

Poraba papirja v pisarnah predstavlja kar dobro četrtino vse porabe papirja na svetu. Kaj nas odvrača od tega, da bi svoje poslovanje digitalizirali v večji meri in poslovali brezpapirno? Danes so na voljo številne tehnologije in pristopi, ki ponujajo preproste načine, kako zmanjšati količino porabljenega papirja in poslovati učinkoviteje.

David Habot, Tjaša Poljšak

Blog
Skladnost, Digitalizacija, Varnost, Hramba

Hramba elektronskih dokumentov v oblaku

Hramba pri certificiranem zunanjem ponudniku storitev hrambe elektronskega gradiva nam zagotavlja pravno veljavnost dokumentov, obenem pa je praviloma tudi bolj varna, kot če gradivo hranimo pri sebi.

David Habot

Blog
Digitalizacija, Trajnostnost

Digitalizacija odpira vrata za bolj trajnostno poslovanje

Digitalizacija poslovanja v sebi nosi velik potencial, ne le z vidika optimizacije procesov in bolj učinkovitega poslovanja, ampak tudi z vidika zmanjšanja okoljske obremenitve. Z nekaj truda in preudarnosti lahko poslujemo digitalno in trajnostno hkrati.

David Habot

Blog
Digitalizacija

Digitalizacija kot gonilo globalizacije ali obratno?

Digitalizacija nas nenehno postavlja pred zahtevne izzive, hkrati pa se ne zavedamo vseh priložnosti, ki nam jih lahko ponudi. Dejstvo je, da digitalna revolucija spreminja ustroj tega sveta in pred tem si ne smemo več zatiskati oči.

David Habot

Blog
Digitalizacija

Digitalna transformacija nam omogoča večjo prilagodljivost

Digitalna preobrazba – uporaba tehnologije za bistveno izboljšanje naše izvedbe in uspešnosti – od nas zahteva, da stranke, partnerji, zaposleni in drugi deležniki postanejo del našega informacijskega sistema.

David Habot