V Mikrocopovih oblačnih storitvah hranimo že preko 450 milijonov dokumentov

Brezpapirno poslovanje je za naše stranke že postala resničnost. V Mikrocopovih certificiranih oblačnih storitvah namreč hranimo preko 450 milijonov dokumentov. Če smo še pred leti večino te dokumentacije tudi digitalizirali v naših storitvenih centrih, pa jo danes naše stranke preko integracij z različnimi poslovnimi sistemi v elektronsko hrambo večinoma prenesejo kar same.

16. 11. 2021

Digitalizacija poslovanja je v današnjih časih nujno potreben korak za stabilno prihodnost in dolgoročni uspeh. Ob tem je skladna in pravno veljavna elektronska hramba navidezno postavljena v ozadje, vendar le dokler se organizacije ne srečajo s tveganji neustrezne hrambe.

Zakaj nam zaupajo največji in najboljši? Mikrocop v svojih oblačnih storitvah elektronske hrambe zagotavlja stalno dostopnost informacij pooblaščenim osebam, hitro in nemoteno uporabo skozi celoten čas hrambe, avtentičnost in celovitost informacij ter popolno sledljivost dostopov. S tem zagotavljamo dolgoročno pravno veljavnost dokumentacije, varujemo poslovno zaupne informacije in onemogočamo nepooblaščen dostop do osebnih podatkov.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA