Spletni seminar // Dostop do dokumentacije pacienta – hitro, enostavno in zakonsko skladno

Zdravstvenim organizacijam predstavljamo partnersko rešitev, in sicer smo Hipokrat povezali s storitvijo InDoc EDGE v oblaku, s čimer omogočamo zakonsko skladno hrambo dokumentov in hiter ter varen dostop do dokumentacije. Izvedena povezljivost rešitev pripomore k izboljšani celostni zdravstveni obravnavi pacienta in zmanjšanju časa, ki se potrebuje za iskanje pravih informacij in dokumentov.

21. 4. 2022 ob 11:00

Andrej Sovič, List d.o.o., Anton Gazvoda in Ajda Progar, Mikrocop d.o.o. so predstavili:

  • kaj pridobite s povezavo rešitve Hipokrat in storitev InDoc EDGE v oblaku
  • kako si olajšate delo in privarčujete čas
  • kako zagotovite zakonsko skladno elektronsko hrambo zdravstvene dokumentacije
  • Q & A.

Oglejte si posnetek


Podrobnosti:

  • termin: 21. 4. 2022 ob 11:00
  • trajanje: 60 minut
  • jezik: slovenski
  • udeležba: brezplačna


Ajda Progar

Ajda Progar je specialistka na področju prodaje in marketinga. Potrebe Mikrocopovih strank vsakodnevno usklajuje z ustreznimi rešitvami in zavzeto skrbi za njihovo dolgoročno zadovoljstvo. Verjame, da je ključ za uspešno digitalno preobrazbo upoštevanje potreb strank in oblikovanje ustreznih rešitev, ki na dolgi rok prinašajo dodano vrednost in strankam omogočijo, da se osredotočijo na primarno dejavnost.

Andrej Sovič

Andrej Sovič je v podjetju List zadolžen za podporo uporabnikom programa Hipokrat. Z dolgoletnimi izkušnjami in rednim sodelovanjem s strankami je pridobil poglobljeno znanje o delovnih procesih naročnikov in zakonodaji na področju zdravstvene informatike. Njegovo delovanje podpira vizijo o digitalizaciji zdravstvene dokumentacije in učinkovitejšemu poslovanju, zato svoje napore usmerja v kar najboljšo uporabniško izkušnjo. Deluje tudi kot strokovni vezni člen med rešitvijo Hipokrat in rešitvami podjetja Mikrocop.

Anton Gazvoda

Anton Gazvoda je strokovnjak za digitalizacijo poslovanja. Z uvedbo kompleksnih rešitev za upravljanje informacij se ukvarja od leta 2000, izkušnje pa je pridobival na področjih upravljanja dokumentov in procesov. V Mikrocopu podjetjem iz različnih dejavnosti pomaga povečati učinkovitost poslovanja z vpeljavo rešitev za bolj optimalno delo.

DRUGI DOGODKI