Vavčer za dvig digitalnih kompetenc

Vavčer za dvig digitalnih kompetenc Slovenskega podjetniškega sklada je še odprt. Zakaj ne bi izkoristili priložnosti in si zagotovili del sredstev za izobraževanje vaših zaposlenih in tako dodatno spodbudili pridobivanje novih znanj na ključnih področjih digitalizacije?

8. 12. 2022

V Mikrocopu nudimo izobraževanja s področja učinkovite uporabe digitalnih tehnologij digitalnih poslovnih modelov in digitalizacije procesov, vezano na uporabo digitalne platforme InDoc EDGE.

Podjetja lahko preko prejmejo preko vavčerja do 60% sredstev na zaposlenega ali največ 600 EUR na enega zaposlenega.

Omejitve glede vavčerjev:

  • Prijavitelj lahko za ta javni poziv pridobi sredstva samo enkrat v obdobju od leta 2022 do leta 2023, pod pogojem, da od leta 2019 še ni pridobil sofinanciranega vavčerja za dvig digitalnih kompetenc.
  • Prijavitelj ima lahko hkrati v izvajanju največ tri vavčerje, in sicer po različnih javnih pozivih.
  • Prijavitelju se lahko po vseh javnih pozivih za vavčerje odobri letno največ 30.000 EUR, pri čemer velja, da vavčer pomeni sklenjeno pogodbo o sofinanciranju.

Vavčerji so na voljo do 31.3.2023.

Vabimo vas, da izkoristite priložnost in skupaj z nami nadgradite digitalne veščine svojih zaposlenih. Kontaktirajte nas in z veseljem vam bomo pomagali pri izbiri ustreznega usposabljanja.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA