Skupina Mikrocop tudi v letu 2022 beleži rast

Za skupino Mikrocop je bilo leto 2022 leto pomembnih strateških mejnikov: izjemen položaj digitalne platforme InDoc EDGE na trgu, pridobitev notranjih pravil za naslednje 5-letno obdobje, nova partnerstva, integriran in ciljno usmerjen sistem tržnih aktivnosti ter sprememba poslovnega modela.

8. 9. 2023

Kljub draginji, manjšanju kupne moči in ohlajanju gospodarskih aktivnosti v večini dejavnosti smo zabeležili največ pridobljenih novih strank v desetih letih. Ta trend pripisujemo visoki potrebi podjetij po prilagoditvi poslovanja na digitalno okolje in hibridnemu načinu dela, predvsem pa razumevanju njihovih potreb in uspešnemu naslavljanju njihovih poslovnih izzivov na področju optimizacije poslovanja in prehoda v digitalno poslovanje.

V svoje storitvene centre smo dobivali enkratne velike projekte zajema dokumentov, zelo uspešno je bilo tudi poslovanje v storitvenih centrih na Hrvaškem ter v Bosni in Hercegovini.

V letu 2022 je skupina ustvarila za 9,9 mio prihodkov iz prodaje, kar je za 3,1 % več kot v letu 2021. Za uspešen zaključek in dobrim rezultatom se lahko v celoti zahvalimo ekipi, ki v skupini šteje 149 zaposlenih.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA