Se vidimo na Kadrovski konferenci HR&M!

Na kadrovski konferenci HR&M  21. in 22. septembra se bomo predstavili z razstavnim prostorom in okroglo mizo z našo HR ekipo, ki je postala HR ekipa leta 2023 v SME segmentu. 

13. 9. 2023

Pridružite se nam na letošnji Kadrovski konferenci, ki bo potekala v zelenem okolju v Bohinjski Bistrici!

V četrtek, 21. 9. 2023 ob 14.35 lahko prisluhnete okrogli mizi z naslovom HR je gonilna sila digitalne poslovne preobrazbe, ki jo bo vodila Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov. Na okrogli mizi bo pozvala nagrajene kadrovice Alenko Fic Mikolič, Aleksandro Kocjan in Tamaro Kušar, da predstavijo svoje izkušnje pri razvoju kompetenčnega modela, svoj model izobraževanja in usposabljanja zaposlenih ter njihovo vlogo pri digitalizaciji poslovnih procesov v kadrovski službi in vpliv na širšo poslovno preobrazbo.

Za vse, ki bi se želeli udeležiti Kadrovske konference, pa še niste opravili prijave, nudimo posebno promocijsko kodo za popust. Kodo MIKROCOP za pridobitev popusta v višini 40 €+DDV na osebo, vpišete ob prijavi na spletni strani konference (Prijava).

Na konferenci pa bomo imeli tudi svoj razstavni prostor, kjer vam bomo na voljo za individualni pogovor. Pripravljamo tudi zabavno nagradno igro, v sklopu katere bomo v oblak skrili mala uporabna presenečenja.

Ne zamudite priložnosti osebnega srečanja s HR strokovnjaki! Se vidimo!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA