Pripravili smo novo digitalno storitev

Z mesecem marcem Mikrocop za srednje velika in mala podjetja nudi novo digitalno storitev InDoc EDGE Office, ki temelji na platformi InDoc EDGE. Glavna prednost storitve je hiter in enostaven vstop v digitalno poslovanje, namenjena pa je podjetjem, ki običajno nimajo dovolj virov za dolgotrajne projekte, ki zahtevajo velike naložbe.

4. 3. 2022

Storitev v oblaku bo podjetjem omogočila hiter začetek upravljanja in hrambe poslovne dokumentacije, pohitrila sodelovanje med zaposlenimi in poenostavila delo na daljavo.

Tjaša Poljšak, direktorica prodaje in trženja je povedala: »Izhajali smo iz tega, kaj srednje velika in mala podjetja potrebujejo za učinkovito delo in upravljanje dokumentov, prehod v hibriden način dela pa je njihovo potrebo po digitalnih orodjih še okrepil. Pri snovanju nove storitve smo združili vse ključne zmogljivosti dokumentno procesne platforme InDoc EDGE in oblikovali InDoc EDGE Office, ki omogoča digitalizacijo skorajda na klik. Uporabniki tako lahko brez dolgotrajne uvedbe dokumente izmenjujejo, urejajo, potrjujejo, hranijo in podpisujejo na varen in skladen način.«

Več o sami storitvi izveste na brezplačnem seminarju, ki bo v četrtek, 24. marca, ob 11. uri. Vabljeni na dogodek!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA