Praznično voščilo

Še eno uspešno leto je za celotno skupino Mikrocop in vsi skupaj se veselimo prazničnih dni, ki so pred nami.

13. 12. 2023

Z lepimi spomini na vse, kar smo letos spoznali, izvedli, doživeli in dosegli, se oziramo v prihodnje leto, polni optimističnih načrtov.

Simona Kogovšek, direktorica skupine Mikrocop: »V decembrskem času, ko se leto zaključuje, radi delamo refleksijo na vse, kar smo v tekočem letu doživeli, tako osebno, kot poslovno. To ne pomeni, da smo izpregli in zaključili z letom, je pa to priložnost, da pogledamo kaj smo delali dobro in kaj lahko še izboljšamo.

 

Vsekakor je bilo za skupino Mikrocop leto 2023 polno izzivov, nekaterih pričakovanih, na katere smo se pripravljali, in tistih, ki so nas ujeli tako rekoč čez noč. Z dobro ekipo, agilno organizacijo in skupno željo dosegati zastavljene cilje, smo izzive ustrezno naslovili in zato lahko v vsakem primeru rečem, da je za nami še eno uspešno leto.

 

Vesela sem, da je naša ekipa polna srčnih sodelavcev, s katerimi si upam pozitivno zreti v prihodnost. Imamo stranke, k nam in v nas zaupajo in z nami verjamejo, da lahko skupaj dosegamo še boljše poslovne rezultate. Imamo partnerje, na katere se lahko zanesemo in z vsemi skrbimo za dolgoročno sodelovanje.

 

Vsem skupaj ob zaključku leta 2023 želim veliko osebne sreče, da bi pozitivno naravnani in sproščeni kovali načrte za prihodnje leto. Želim vam leto, polno poslovnih uspehov, izzivi pa naj bodo priložnost za učenje in napredek. Želim vam, da bi ostali zdravi in da bi v miru odkrivali skrivnosti življenja. Na koncu naj vam zaželim še prijetne praznike v družbi najbližjih in srečno v letu 2024.«

Ob tej priložnosti vsem zaposlenim, strankam in partnerjem želimo vse dobro!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA