Posluh za zaposlene in vlaganje v razvoj kompetenc sta ključna za uspeh ekipe

Trud, ki ga v Mikrocopu vlagamo v optimizacijo poslovnih procesov, vložek v dvigovanje kompetenc zaposlenih in njihovo zadovoljstvo, se pozna tudi navzven.

5. 9. 2023

V reviji HR&M je izšel intervju z direktorico splošnih zadev in HR, Alenko Fic Mikolič, v katerem je spregovoriIa o tem, kako v podjetju podpiramo razvoj zaposlenih ter o programih in aktivnostih, ki jih izvajamo na področju izobraževanj in širjenja veščin.

»Zelo dobro so sprejeta splošna interna izobraževanja, med njimi “Vem, veš” delavnice, ki temeljijo v prvi vrsti na predaji znanja, predstavitvi projektov in aktivnosti, ki ne spadajo neposredno v delokrog posameznika.«

V prispevku lahko preberete tudi, kako digitalizacija kadrovskih procesov pripomore k učinkovitejšemu delu in osredotočanju kadrovske službe na tisto, kar je pomembno – ljudi. Nove oblike dela prinašajo tudi različne izzive, ki pa jih z ustreznimi orodji, strategijami in željo po napredku uspešno naslavljamo.

»Časovno daljša uporaba trajnostnega HRM-ja bo pokazala najboljše prakse, ki prinašajo želene poslovne rezultate, zadovoljne zaposlene in (bolj) zeleno okolje,« je povedala Alenka Fic Mikolič.

Celoten intervju je dostopen na tej povezavi.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA