Poletite z nami v InDoc EDGE oblak na NT konferenci

Mikrocop se letos udeležuje NT konference kot sponzorski partner. Na razstavnem prostoru boste lahko z nami poleteli! Kam? V oblak! V InDoc EDGE oblak, kjer stalno skrbimo za novosti. Obiščite nas med 26. in 28. septembrom v hotelu Bernardin!

20. 9. 2022

NT konferenca je tik pred vrati in bo v hotelu Bernardin potekala med 26. in 28. septembrom. Gre za največji slovenski tehnološko-poslovni dogodek, kjer se povezujejo in prepletajo znanja, izkušnje in poslovne priložnosti.

Mikrocop bo svojo prisotnost zaznamoval prav s posebnim doživetjem, ki ga bodo lahko preizkusili udeleženci konference - simulatorjem letenja. S svojo rešitvijo za upravljanje dokumentov InDoc EDGE v oblaku rešujemo izzive podjetij na poti digitalne transformacije, zato je simulator letenja, ki bo udeležence simbolično pospremil do InDoc EDGE oblaka, prava izbira za ta dogodek.

"Prepričani smo, da bomo s to posebno izkušnjo na simulatorju letenja udeležencem popestrili dogajanje na konferenci, prav tako pa želimo sporočiti, da je izbira rešitve InDoc EDGE v oblaku prava izbira za uspešen prehod v digitalno poslovanje. Seveda bodo udeležencem za pogovor o rešitvi na voljo naši izkušeni strokovnjaki, ki bodo izvajali tudi individualne sestanke," pravi Barbara Boldin, ki v Mikrocopu skrbi za izkustveni marketing.

 

Pridružite se številnim udeležencem NT konference in nas obiščite na našem razstavnem prostoru v avli hotela v pritličju. Izkoristite priložnost za osebno srečanje z našimi strokovnjaki in sproščeno druženje.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA