Otvoritev prenovljenega pritličja na sedežu Mikrocopa v Ljubljani

Zaključili smo s prenovo poslovnih prostorov v pritličju poslovne stavbe Mikrocop, ki smo jo obeležili z uradno otvoritvijo sredi aprila.

28. 4. 2022

Prenova, kjer smo združevali trajnostno naravnanost, trende moderno zasnovanega delovnega okolja in specifične potrebe IT oddelka po fluidnosti in fleksibilnosti je v veliki meri upoštevala tudi želje zaposlenih. Tako prenovljeni prostori omogočajo delo v manjših izoliranih skupinah, hkrati pa združevanje v večje delovne skupine, kadar narava dela to zahteva.

Poleg svetlih in zračnih prostorov prenova z naravnimi lesenimi materiali, ki izžarevajo toplino in domačnost, prinaša večje udobje, kar je v sodobnem delovnem okolju nepogrešljivo.

»Projekt prenove je potekal več ali manj po zastavljenem projektnem planu. Ko smo enkrat dosegli konsenz o izvedbi, večjih izzivov s prenovo nismo imeli. Zahvalil bi se vsem izvajalcem, ki so svoje delo opravili skladno s pričakovanji in sodelavcem, ki so bili v ta projekt vključeni in so poskrbeli za tiste podrobnosti, ki naredijo nove prostore res prijetne,« je dejal Primož Rup, direktor področja Informacijske infrastrukture in vodja projekta prenove prostorov.

Oblikovna zasnova prostorov se opira na Mikrocopovo celostno grafično podobo in s tem krepi občutek pripadnosti. Poleg novih delovnih površin so na voljo tudi skupni prostori, namenjeni srečevanju in druženju. Moderno zasnovano kuhinjo s prostorom za prosti čas dopolnjujejo knjižni kotiček, kotički za družabne igre, talne površine z različnimi aktivnostmi in ogromno stenskih površin za pisanje.

»Simona Kogovšek, direktorica Mikrocopa je o prenovi povedala: »Zelo sem vesela, da smo projekt uspešno izpeljali, prepričana sem, da se bodo sodelavci v prenovljenih prostorih dobro počutili in upam, da je to dobra spodbuda za kreativnost in inovativnost. Seveda imamo v planu s prenovo nadaljevati tudi v ostalih prostorih, ki to potrebujejo«.

Vsem, ki so v novem delovnem okolju, želimo prijetno počutje in ogromno novih idej!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA