Obiščite nas na Slovenskem kadrovskem kongresu

Tudi letos se udeležujemo Slovenskega kadrovskega kongresa, znanega pod imenom #loveHRsummit v organizaciji GV Planet, ki bo v Hotelu Bernardin med 11. in 12. aprilom. Se vidimo?

19. 3. 2024

Kako pomembno vlogo ima kadrovska služba v podjetjih, kažejo trendi v načinu dela kadrovskih služb. In kje drugje izvedeti, kakšni ti trendi so, kot na osrednjem HR dogodku?

Tudi v Mikrocopu pomagamo podjetjem in njihovim kadrovskim službam pri optimizaciji in digitalizaciji dela, tako na področju upravljanja dokumentov kot poslovnih procesov. Zato bo v četrtek, 11. aprila, ob 12.50 strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov Nataša Centa na predavanju predstavila, kako pomembne za kadrovsko službo so personalne mape in kako izkoristiti potencial informacij, ki se nahaja v njih za boljše in lažje delo.

Nataša Centa: Digitalizacija kadrovskih map v kadrovsko službo prinaša vrsto koristi. Od enostavnega dostopa, varne izmenjave in deljenja dokumentov, e-podpisovanja in varne hrambe pa zmanjšanja tveganj za odtujitev osebnih podatkov z varnostnimi sistemi in pooblaščenimi dostopi, večje verodostojnost dokumentov in zakonske skladnosti, do nižanja stroškov zaradi manjših prostorskih potreb in navsezadnje boljše odločanje in lažje sodelovanje. Kadroviki se lahko z digitalizacijo dokumentacije in optimizacijo procesov veliko bolje posvetijo zaposlenim in iskanju novih kadrov.

Na Kadrovskem kongresu nas najdete tudi na razstavnem prostoru, kjer bomo poskrbeli za kakovosten pogovor, dobro počutje, predvsem pa za prijetno druženje ob nagradni igri - veliko-formatnem Spominu! Če boste v bližini, vas z veseljem pričakujemo!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA