Napovednik spomladanskih dogodkov

V spomladanskem času pred poletjem planiramo kar nekaj dogodkovnih aktivnosti, ki vas znajo zanimati. Za lažji pregled smo zbrali vse na enem mestu in vas vabimo, da si jih zabeležite v koledar.

28. 3. 2024

Dogodke, ki jih organiziramo v Mikrocopu, objavljamo sproti v rubriki Dogodki, kjer lahko opravite prijavo. Za dogodke v organizaciji partnerjev priporočamo obisk njihovih prijavnih strani.

11. 4. 2024 ob 12.50 // Slovenski kadrovski kongres, Hotel Bernardin, Portorož

Predavanje, ki ga bo vodila Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskega poslovanja, je namenjeno aktualni temi - Sodobne personalne mape - Kako izkoristiti bogat vir informacij. 

18. 4. 2024 ob 11.00 // Brezplačni spletni seminar: HRM - Učinkovito upravljanje personalnih map

Na zadnjem iz serije webinarjev HRM bo Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskega poslovanja predstavila prednosti vodenja digitalnih personalnih map in koristi, ki jih v tem pridobi kadrovska služba. 

23. 4. 2024 ob 17.00 // Konferenca kakovosti in odličnosti, Hotel Slovenija, Portorož

Na največjem dogodku s področja kakovosti in odličnosti v Sloveniji, na katerem člani SZKO ter priznani domači in tuji strokovnjaki predstavijo najnovejše s področja kakovosti ter izmenjajo znanja in praktične izkušnje, bosta Upravljanje ISO dokumentacije z InDoc EDGE predstavila Miha Škrabar, produktni vodja spremljevalnih storitev in Aleš Rozman, dr. med, strokovni direktor Bolnišnice za porodništvo in ginekologijo Kranj. 

23. 5. 2024 ob 10.00 // HR'kofi, Mikrocop

Na tokratnem srečanju kadrovikov bomo obdelali temo Stres in učinkovitost na delovnem mestu. Gostja Daniela Bervar Kotolenko, MBA bo z Natašo Centa za udeležence izvedla interaktivno delavnico.

28. 5. 2024 ob 10.0 // Spoznajte prednosti arhiviranja pri certificiranem ponudniku (dan odprtih vrat), Mikrocop 

Na dogodku v živo boste izvedeli, kako mora biti fizična poslovna dokumentacija hranjena, za kaj je treba poskrbeti, ko urejate svoj fizični arhiv, predvsem pa, zakaj je za varnost in dostopnost vašega fizičnega gradiva najbolje poskrbljeno v certificiranem arhivu. Miha Čebron, produktni vodja fizične hrambe vas bo peljal tudi na ogled našega arhiva. 

30. 5. 2024 ob 11.00 // Brezplačni spletni seminar: Hitro in ugodno do digitalnega poslovanja - InDoc EDGE za srednje velike in male

Želite izvedeti, kako hitro in enostavno, predvsem pa brez velike investicije, začeti z uporabo digitalne rešitve, ki je poleg dokumentnega sistema tudi rešitev za upravljanje procesov in certificirana elektronska hramba? Pridružite se webinarju Antona Gazvode, strokovnjaka za digitalizacijo poslovanja in prodajne specialistke Ajde Progar.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA