Mikrocop že drugič prejemnik certifikata TOP investitor v izobraževanje

Na letošnji konferenci Edutainment, ki je potekala novembra v Lipici, smo prejeli svoj drugi certifikat TOP investitor v izobraževanje.

8. 11. 2023

Namen certifikata je krepiti ključne kazalnike uspešnosti izobraževalne funkcije v podjetjih in intenziven fokus podjetij na učenju in razvoju zaposlenih.

Kot podjetje, ki še posebej izstopa z nadpovprečnim vlaganjem v znanje svojih zaposlenih, smo se na konferenci predstavili tudi s predstavitvijo svojih praks. Alenka Fic Mikolič, direktorica splošnih in kadrovskih zadev in kadrovica Tamara Kušar sta predstavili, kako so smo z dvigovanjem kompetenc, formalnimi izobraževanji, internimi izobraževalnimi programi in mentorstvi uspeli doseči dve uspešni preobrazbi - iz majhnega servisa v storitveno podjetje, nato pa v IT podjetje.

Na konferenci je nastopila tudi Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, ki je bila ena izmed moderatork delavnice Prebojno in domišljeno v svet znanja: Kultura vseživljenjskega učenja – od bega možganov h kroženju znanja.

V Mikrocopu dajemo velik poudarek tudi blagovni znamki delodajalca z različnimi internimi aktivnostmi in nastopi na trgu dela. Spremljamo uspešnost izvedenih programov in stalno uvajamo nove.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA