Mikrocop ponovno med zlatimi zaposlovalci

Peto leto zapored smo sodelovali na natečaju Zlata nit za najboljšega zaposlovalca časnika Dnevnik in ponovno prejeli priznanje v posebni kategoriji Z leti še bolj zavzeti za aktivnosti na področju zaposlovanja starejših.

29. 3. 2022

V Mikrocopu se zavedamo pomena odnosov na delu, posebej odkar delamo tudi od doma. Posebno pozornost namenjamo starejšim zaposlenim, ki so bogat vir znanja, izkušenj in veščin, ki jih spremljata preudarnost in tehtnost.

 

 

Natečaj Z leti še bolj zavzeti poteka v sodelovanju z Javnim štipendijskim, razvojnim, invalidskim in preživninskim skladom Republike Slovenije v okviru projekta Celovita podpora podjetjem za aktivno staranje delovne sile – ASI. Priznanja so prejela podjetja, ki redno izvajajo ukrepe za aktivno staranje zaposlenih in krepijo medgeneracijsko sodelovanje v organizaciji.

 

 

Med tridesetimi ukrepi, ki jih v Mikrocopu izvajamo za boljše počutje zaposlenih, so tudi telovadba na delovnem mestu, učenje o zdravi prehrani, dodatna zavarovanja za zaposlene in vzvratno mentorstvo. Aktivno skrbimo za prenos znanja, ne le s starejših na mlajše, temveč krožno med sodelavci in navzven. Vse to podpira našo trajnostno naravnanost, ki je ena izmed vrednot podjetja.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA