Mikrocop letos na Slovenskem kadrovskem kongresu

13. in 14. aprila se letos v živo odvija #loveHRSummit, največji HR dogodek pri nas, ki povezuje kadrovske direktorje in druge kadrovske strokovnjake, odgovorne za razvoj in izobraževanje zaposlenih v organizacijah javnega in zasebnega sektorja.

5. 4. 2023

Na njem sodelujemo letos tudi mi. Predstavili se bomo na razstavnem prostoru in s predavanjem.

Na razstavnem prostoru boste imeli obiskovalci priložnost spoznati našo InDoc EDGE rešitev za digitalizacijo poslovanja in poklepetati z našimi strokovnjaki. Pripravljamo tudi zanimivo igro na srečo z zanimivimi in pestrimi nagradami.

Na predavanju z naslovom Sodoben HR: Digitalizacija – fleksibilnost – zadovoljstvo bosta v četrtek, 13. aprila ob 14.50. Nataša Centa, strokovnjakinja za digitalizacijo poslovanja in Ajda Progar, prodajna specialistka predstavili, kako z digitalizacijo dokumentov in procesov opolnomočiti kadrovike za učinkovitejše delo. Kot bosta predstavili, se 90% kadrovskih procesov začne ravno pri delu z dokumentom. Če se srečujete s dolgotrajnim iskanjem dokumentov, nezavarovanim deljenjem dokumentov z občutljivimi in osebnimi podatki, vaše procese pa upočasnjuje zamudno ročno podpisovanje dokumentov, vas vabimo, da se v sklopu Kadrovskega kongresa udeležite tudi našega predavanja.

Nataša in Ajda imata z InDoc EDGE v oblaku odgovore na vaše izzive:

  • izguba časa pri iskanju informacij
  • vprašljiva varnost osebnih podatkov
  • izzivi pri delu na daljavo
  • predolgi postopki podpisovanja pogodb
  • dolgotrajni procesi zaposlovanja in prenehanja DR
  • težave pri obveščanju in vročanju.

Se vidimo v Portorožu!



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA