Kako poudariti pomen digitalizacije v HR?

Učinki digitalizacije in digitalne preobrazbe na poslovanje, so dokazani na različnih področjih. A kljub temu slaba četrtina podjetij z digitalizacijo odlaša ali pa je še ni začela načrtovati. V Mikrocopu želimo pomembne vsebine, ki so v pomoč pri digitalizaciji na kadrovskem področju, približati uporabnikom na različne načine.

25. 3. 2024

Kako pomembno je imeti prave informacije za pravilno odločanje, naj bo to zasebno ali poslovno, vemo. Zato se v Mikrocopu trudimo informativne in poučne vsebine, ki jih pripravljamo za različna poslovna področja, pripraviti na najrazličnejše načine. Zakaj?

Ljudje sprejemamo, kodiramo in shranjujemo informacije iz okolja z zaznavnimi sistemi ali kanali. Nekateri informacije raje vidimo, drugi slišimo in tretji občutimo. Naš cilj je, da informacije, ki pomagajo uporabnikom spoznavati, razumevati in razširiti znanja s področja digitalizacije kadrovskih procesov, pripravimo tako, da njihova sporočilnost doseže namen.

Naše informativne vsebine tako lahko najdete v obliki blogov, e-vodičev, v infografikah, na brezplačnih spletnih seminarjih, dogodkih v živo in v video formatih. Tokrat želimo predstaviti dva nova videa, ki jih je za vas pripravila strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, Nataša Centa.

V prvem videu Nataša predstavi izzive, s katerimi se kadrovske službe soočajo v modernem poslovanju na področju upravljanja dokumentacije, v drugem pa lahko spoznate koristi, ki jih digitalizacija kadrovskih procesov prinaša v organizacijo kadrovske službe.  

 


DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA