Jesenska verzija InDoc EDGE je tu

V jesenski različici InDoc EDGE lahko uporabniki pričakujejo vrsto izboljšav na področju upravljanja z dokumenti, e-podpisovanja in drugih. Demo različica je na voljo od 29. septembra. 

11. 10. 2023

V oktobru prihaja nova jesenska različica InDoc EDGE,  ki s standradnimi tehničnimi izboljšavami prinaša tudi novosti za uporabnike:

  • izboljšave upravljanja z dokumenti v procesih vključujejo možnost ustvarjanja dokumenta v procesu ob zagonu opravila in izboljšano uporabniško izkušnjo dela z dokumenti v procesih,
  • izboljšave e-podpisovanja prinašajo samodejno nastavitev skrajnega roka za podpis, izboljšanje izkušnje podpisnikov v primeru enega samega ponudnika, samodejno zaključevanje opravila po podpisu in omogočeno ohranjanje delno podpisanih osnutkov dokumentov,
  • druge izboljšave in spremembe pa obsegajo osvežen izgled e-pošte z enkratnim geslom za zunanje uporabnike in omogočeno dodajanje mobilnih številk več uporabnikom naenkrat.

Novosti sta na spletnem seminarju predstavila Ivo Vasev in Anton Gazvoda, posnetek pa je že na voljo za ogled. Uporabniki lahko jesenske novosti preizkušajo na DEMO okolju od konca septembra. 



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA