Digihub - stičišče idej za kadrovike je za nami

Prvi DigiHub, dogodek v živo za kadrovike, smo uspešno zaključili. Stičišče idej, kot smo DigiHub označili, bomo organizirali v živo enkrat na kvartal, namenjen pa je izmenjavi izkušenj, zamisli in idej o digitalizaciji poslovanja ter povezovanju strokovnjakov iz posameznega poslovnega področja.

15. 6. 2023

Tokrat smo gostili kadrovike iz podjetij različnih velikosti in panog, ki smo jim predstavili svoje izkušnje, najboljše prakse in naslavljanje vsakdanjih izzivov z rešitvijo InDocEDGE.

DigiHuba se je udeležilo 15 strokovnjakov, ki so s predavateljico Natašo Centa, strokovnjakinjo za digitalizacijo kadrovskih procesov izvedli tudi mini delavnico. Srečanju se je pridružila tudi naša zmagovalna HR ekipa, ki je sodelovala pri pogovoru o izzivih. 

Sproščeno vzdušje in odprti sogovorniki so zaznamovali prvi DigiHub z uspehom in upamo, da bo DigiHub postal tradicionalni Mikrocopov dogodek, tako kot DigiMeet.

Naslednji DigHub v septembru bo namenjen finančno-računovodski službi in nabavi, decembrskega pa bomo posvetili informatikom. Odprto imamo že prednostno listo, na katero se lahko prijavite.



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA