Uspešna nastopa Mikrocopa z InDoc EDGE rešitvijo

Za nami sta dva uspešna nastopa, kjer smo predstavili koristi in zmogljivosti rešitve InDoc EDGE na različnih poslovnih področjih. Udeležili smo se Slovenskega kadrovskega kongresa in Konference kakovosti in odličnosti.  

24. 4. 2024

Na Slovenskem kadrovskem kongresu smo se predstavili z rešitvijo za digitalne personalne mape, ki za kadrovsko službo resnično pomenijo bogat vir informacij, zato je smiselno, da jih pravilno in učinkovito upravljajo. Strokovnjakinja za digitalizacijo kadrovskih procesov, Nataša Centa, je na predavanju izpostavila nekaj izzivov, s katerimi se v praksi srečujejo kadroviki in poudarila koristi digitalizacije kadrovske dokumentacije.   

Miha Škrabar, produktni vodja spremljevalnih storitev je z gostom Alešem Rozmanom, dr. med, strokovnim direktorjem Bolnišnice za porodništvo in ginekologijo Kranj na Konferenci kakovosti in odličnosti predstavil, kako se je v praksi izkazalo učinkovito vodenje ISO dokumentacije z rešitvijo InDoc EDGE.

Na obeh dogodkih smo se predstavili tudi na razstavnem prostoru, kjer smo poleg strokovnih nasvetov delili tudi dobro razpoloženje in aktivirali udeležence z nagradno igro Spomin. Navezali smo nove poslovne stike in poglobili obstoječe vezi. 

Dogodki v živo so resnično priložnost za ustvarjanje pristnih poslovnih odnosov. 

 



DRUGE NOVICE IZ MIKROCOPA