Novica

Sklenili smo novo partnerstvo v Severni Makedoniji

  04. 04. 2019

V skladu z našimi strateškimi usmeritvami in vizijo smo s podjetjem Inbox – Archive and Data Center iz Severne Makedonije sklenili strateško partnerstvo, preko katerega smo vstopili na makedonski trg. Zmogljivosti digitalne platforme InDoc EDGE, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov, poslovnih procesov in elektronske hrambe, bodo na makedonskem trgu tržili pod lastno blagovno znamko.

Podjetje Inbox – Archive and Data Center velja v Severni Makedoniji za vodilnega ponudnika storitev upravljanja dokumentov in arhiviranja, ki ima bogate izkušnje na področju digitalizacije poslovanja. Njihovo poslovanje temelji na inovativnem modelu hrambe in upravljanju fizičnih in elektronskih dokumentov. Delujejo na treh različnih lokacijah, kjer razpolagajo s 40.000 m3 velikim arhivom za fizično hrambo in lastnim podatkovnim centrom. S pomočjo našega partnerstva bodo svojim strankam lahko zagotavljali sodobne in celovite rešitve za brezpapirno poslovanje.

Simona Kogovšek, direktorica Mikrocopa je ob podpisu partnerstva poudarila: »V Mikrocopu verjamemo, da je prihodnost v partnerskem povezovanju, s katerim lahko strankam zagotavljamo še boljše digitalne rešitve in jim s tem omogočimo povečanje učinkovitosti poslovanja in pomagamo do zakonske skladnosti. Takšno partnerstvo smo zato z veseljem sklenili s podjetjem Inbox – Archive and Data Center, ki na makedonskem trgu velja za vodilnega ponudnika na področju upravljanja dokumentov in arhiviranja.«

S partnerstvom s podjetjem Inbox – Archive and Data Center sledimo začrtani viziji in poslovnim ciljem postati vodilni ponudnik rešitev za podporo brezpapirnemu poslovanju na širšem trgu Adriatic regije. Kot ponudnik rešitev za brezpapirno poslovanje podjetjem zagotavljamo zanesljivo in zakonsko skladno digitalno rešitev InDoc EDGE, ki omogoča, da se lahko hitro in učinkovito odzivajo na ključne poslovne izzive v hitro spreminjajočem se poslovnem okolju. S svojimi inovativnimi pristopi in idejami nas Inbox – Archive and Data Center spodbuja, da svoje rešitve nenehno izboljšujemo in strankam ponudimo najboljše rešitve.

 

  


Nazaj