Novica

Rezervirajte si čas 25. oktobra za 15. Mikrocop konferenco

  27. 09. 2018

Ali ste že v celoti izkoristili priložnosti, ki jih prinaša digitalizacija, in premagali vse ovire na poti do brezpapirnega poslovanja? Na letošnji Mikrocop konferenci vam bodo uspešna slovenska podjetja predstavila svoj odgovor na to vprašanje in z vami delila praktične primere, priporočila in nasvete, kako učinkovito uresničiti cilje digitalizacije poslovanja.

V sodobnem poslovanju se vsi soočamo s skokovito rastjo količine dokumentov in informacij kot tudi informacijskih rešitev, s katerimi poskušamo te informacije ustrezno upravljati. Učinkovito upravljanje vsebin in poslovnih informacij zato postaja eden ključnih dejavnikov poslovne uspešnosti, za večino podjetij pa predstavlja precejšen izziv.

Kako množico različnih rešitev za zajem, upravljanje, hrambo ter distribucijo vsebin in dokumentov povezati v celovit sistem? Kako zagotoviti, da bodo potrebne informacije in dokumenti vedno ob pravem času na pravem mestu? Kako vzpostaviti nadzor nad vsebinami in informacijami, ki so ključne za sprejemanje poslovnih odločitev? Ali si sploh še lahko privoščimo papirno poslovanje?

Na zastavljena in mnoga druga vprašanja bomo poskušali odgovoriti na 15. Mikrocop konferenci, ki bo potekala v četrtek, 25. oktobra 2018, v Kongresnem centru Brdo.

Ne zamudite vrhunske poslovne IT konference, ki ponuja možnost srečanja s strokovnjaki s področja digitalizacije, nova znanja, izmenjavo izkušenj in priložnost za mreženje, druženje ter poslovna srečanja. 

Vljudno vabljeni!


Nazaj