Namenska oprema

Ponujamo vam napredno namensko strojno in programsko opremo, če zajem dokumentov in prepoznavo podatkov ali elektronsko podpisovanje s podpisnimi tablicami izvajate sami

Pomagamo vam pri spreminjanju poslovanja s papirnimi dokumenti v brezpapirno poslovanje brez pretiranega poseganja v navade vaših strank in zaposlenih. Pri nas lahko naročite namensko opremo za kakovosten in hiter zajem dokumentov in podatkov ter podpisovanje dokumentov s podpisnimi tablicami.

Tako se lahko izognete nastajanju dokumentov, ki zahtevajo lastnoročni podpis, v papirni obliki oziroma papirne dokumente hitreje spremenite v elektronsko obliko. Stranke bodo gotovo cenile vašo hitrejšo odzivnost, zaradi boljšega obvladovanja dokumentov pa boste znižali stroške poslovanja.

Nekatere organizacije, kot so banke, zavarovalnice, upravne enote, ponudniki telekomunikacijskih in nekaterih drugih storitev, so svoja prodajna mesta že opremile s tehnološkimi rešitvami, kot so elektronske podpisne tablice in skenerji. Prednost omenjene tehnologije je v tem, da klasično poslovanje s papirnimi izvirniki spreminja v brezpapirno poslovanje, pri čemer ni potrebno korenito spreminjati navad uporabnikov.

Mikrocop d.o.o.

Namenska oprema

Skenerji Kodak Alaris

Pri nas lahko naročite skenerje Kodak Alaris – specializirani smo za dobavo, implementacijo in vzdrževanje optičnih čitalnikov Kodak Alaris.

Več

Namenska oprema

Strojna prepoznava besedila

Pohitrite proces zajema podatkov v strukturirani obliki s strojno prepoznavo besedila in olajšajte preverjanje njihove istovetnosti.

Več

Namenska oprema

Podpisovanje s podpisnimi tablicami

Omogočite svojim strankam, da z uporabo podpisnih tablic lastnoročno podpisujejo elektronske dokumente, in se izognite potrebi po skeniranju papirnih izvirnikov.

Več