Namenska oprema

Ponujamo vam napredno namensko strojno in programsko opremo, če zajem dokumentov in prepoznavo podatkov ali elektronsko podpisovanje s podpisnimi tablicami izvajate sami

Pomagamo vam pri spreminjanju poslovanja s papirnimi dokumenti v brezpapirno poslovanje brez pretiranega poseganja v navade vaših strank in zaposlenih. Pri nas lahko naročite namensko opremo za kakovosten in hiter zajem dokumentov in podatkov ter podpisovanje dokumentov s podpisnimi tablicami.

Tako se lahko izognete nastajanju dokumentov, ki zahtevajo lastnoročni podpis, v papirni obliki oziroma papirne dokumente hitreje spremenite v elektronsko obliko. Stranke bodo gotovo cenile vašo hitrejšo odzivnost, zaradi boljšega obvladovanja dokumentov pa boste znižali stroške poslovanja.

Vodilo ALTA Skladov je, da skušamo vlagateljem olajšati naložbeno varčevanje ter ga narediti kar najbolj dostopnega, preglednega in prijaznega. Zato smo ponosni, da omogočamo poslovanje v celoti brez papirjev. Digitalno poslovanje je najbolj prijazno do okolja, seveda pa tudi priročno in preprosto za vlagatelje

ALTA Skladi, d.d.

Namenska oprema

Skenerji Kodak Alaris

Pri nas lahko naročite skenerje Kodak Alaris – specializirani smo za dobavo, implementacijo in vzdrževanje optičnih čitalnikov Kodak Alaris.

Več

Namenska oprema

Strojna prepoznava besedila

Pohitrite proces zajema podatkov v strukturirani obliki s strojno prepoznavo besedila in olajšajte preverjanje njihove istovetnosti.

Več

Namenska oprema

Podpisovanje s podpisnimi tablicami

Omogočite svojim strankam, da z uporabo podpisnih tablic lastnoročno podpisujejo elektronske dokumente, in se izognite potrebi po skeniranju papirnih izvirnikov.

Več