QA inženir

17. 11. 2020

Zaradi širjenja poslovanja v ekipo, ki razvija platformo za upravljanje dokumentov (DMS), poslovnih procesov (BPM) in elektronske hrambe (RMS), vabimo QA inženirja, zanesljivega, strokovnega in proaktivnega sodelavca, ki bo sodeloval pri razvoju in vzdrževanju lastne programske opreme.

Pridružite se nam, v kolikor:

 • znate analizirati zahteve in pripraviti testne postopke in scenarije
 • ste domači v ročnem testiranju programske opreme
 • imate izkušnje z avtomatskih testiranjem spletnih aplikacij (Selenium, Postman, SoapUI)
 • imate oko za podrobnosti in znate hitro najti robne primere uporabe.

Posebej zanimivi ste za nas, če:

 • so za vami večletne izkušnje (vsaj 3 leta) kot QA inženir za spletne aplikacije
 • dobro poznate delovanje modernih spletnih (SPA) aplikacij
 • obvladate JavaScript ali kak drug skriptni jezik
 • razumete principe mikrostoritev in kontejnerizacije
 • si želite avtomatizirati ponavljujoča se opravila
 • poznate principe agilnega razvoja, prijatelji pa za vaspravijo, da ste proaktivni in je z vami super sodelovati.

Dodatno:

 • nudimo zaposlitev za nedoločen čas s poskusno dobo 6 mesecev.

 

Vašo prijavo z življenjepisom pričakujemo na naslovu zaposlitev@mikrocop.com.

Prijavite se

 

Na vas čaka:

 

 

 Razvoj kariere

Strokovnjake gojimo od študentskih let naprej, zato se lahko pri nas zaposlite preko študentskega servisa ali pa redno za nedoločen čas. Pri uvajanju v delo za ves čas uvajanja poskrbimo za predanega mentorja, ki vas bo spremljal in vam pomagal na poti do samostojnosti. Nudimo vam sodelovanje pri razvoju naprednih in inovativnih informacijskih rešitev v mladem in dinamičnem timu in zagotavljamo prenos znanj iz drugih povezanih področij. Omogočamo možnost strokovnega usposabljanja in pridobivanja certifikatov (izobraževanja, konference, seminarji…).

 

Naši delovni prostori so smiselno urejeni tako, da kar najbolje ustrezajo različnim delovnim profilom glede na zahtevnost dela in kreativnost. Tako našim oddelkom in ekipam nudimo od manjših in večjih pisarn do prostorov odprtega tipa. Naši zaposleni so navajeni najboljše pisarniške in delovne opreme. Lepo je poskrbljeno tudi za čas odmora s prijetnimi kuhinjami z jedilnico, kjer se velikokrat krešejo različna mnenja in ustvarjajo nove ideje. Zaposlenim nudimo fleksibilen delovni čas ter konkurenčno in redno plačilo. Bonus – možnost vključitve v dodatno pokojninsko zavarovanje.

 

 

 Spodbudno delovno okolje

 

 

 

Zdrav življenjski slog

Vsi zaposleni imajo možnost vključitve v Športno kulturno društvo Mikrocop, v sklopu katerega so sofinancirane različne športne in kulturne aktivnosti, ki jih redno izvajamo vsak mesec. Na vas dvakrat tedensko čaka jutranja košarica zdravja, občasno pa organiziramo tudi dan smutijev. Če vas to še ni prepričalo, vedite, da boste največ o zdravem prehranjevanju in zdravem življenjskem slogu izvedeli prav od svojih sodelavcev, ki vas bodo z veseljem spreobrnili v ozaveščenega sledilca zdravih trendov.

 

Nadvse pomembno za skupen napredek je dobro počutje zaposlenih. Zato veliko energije in truda vlagamo v zadovoljstvo, pripadnost, raznolikost zaposlenih z dobro organizacijo dela, s pravimi delovnimi pristopi in tistimi malenkostmi, ki poskrbijo, da boste začutili pripadnost ekipi in podjetju. Želimo, da zadovoljni prihajate in odhajate z dela. Nudimo gibljiv delovni čas, poseben poudarek dajemo omejitvi nadurnega dela, saj je pomembno tudi vaše zasebno življenje. Spodbujamo spoštovanje, iskren odnos a hkrati občutek sproščenosti.

 

 

Načela dobrega počutja

 

 

Druženje

Na nivoju celotnega podjetja organiziramo letne piknike, novoletno zabavo, decembrsko obdarovanje otrok in različen izlete. Na nivoju posameznih oddelkov pa se izvajajo dodatne aktivnosti, ki spodbujajo celotne oddelke ali posamezne ekipe k druženju ob dobri hrani, različnih družabnih aktivnostih, kjer lahko tudi zasebno spoznate svoje sodelavce.

 Nazaj

Kdo smo?

 • Smo mlada in dinamična ekipa, ki jo odlikujejo strast do dela, inovativnost in zanesljivost.
 • Kot vodilni ponudnik celovitih IT rešitev in storitev za digitalno poslovanje se ukvarjamo z razvojem programske opreme, ki združuje zmogljivosti sistemov upravljanja dokumentov, poslovnih procesov in elektronske hrambe.
 • Z vrhunsko tehnološko opremo in doslednim izvajanjem politike varnosti in kakovosti na lastni programski opremi zagotavljamo storitve varne elektronske hrambe dokumentov in podatkov v svojih podatkovnih centrih ali pri naših naročnikih.
 • Odlikujeta nas certifikata za kakovost in varovanje informacij, prejeli smo tudi priznanje Informacijskega pooblaščenca za varovanje podatkov.

Preberite več o nas