Hramba dokumentov

Hramba e-računov

Izdajateljem in prejemnikom, ki e-račune izmenjujete preko elektronskih bančnih poti, pomagamo samodejno arhivirati in dolgoročno hraniti e-račune v certificiranem sistemu e-hrambe InDoc EDGE. Zagotavljamo visoko raven kakovosti in varnosti vaših dokumentov, skladno z veljavno zakonodajo in mednarodno priznanimi standardi. 

Pomagamo vam vzpostaviti učinkovit nadzor nad upravljanjem in dolgoročno hrambo dokumentov ter drugih arhivskih medijev. Stopite v stik z nami.

Ivo Vasev, produktni vodja v Mikrocopu

Poskrbite za varno in zakonsko skladno hrambo e-računov v treh korakih

Izpolnite in podpišite naročilnico in elaborat ter ju v dveh izvodih pošljite na naš naslov:

Pooblaščena oseba, ki ste jo navedli v naročilnici, bo po e-pošti prejela obvestilo o aktivaciji storitve, po pošti pa boste prejeli še z naše strani podpisano naročilnico, splošne pogoje uporabe storitve in elaborat.

Vaši pooblaščeni uporabniki bodo lahko sedaj do shranjenih e-računov dostopali prek preproste spletne aplikacije, vanjo pa se bodo vsakokrat prijavili z namenskim digitalnim potrdilom, ki ga izdamo v Mikrocopu.

Informativni izračun stroška hrambe vaših e-računov


Informativni izračun vključuje: mesečno naročnino na storitev, uvoz e-računov v certificiran sistem e-hrambe InDoc EDGE, zagotavljanje revizijske sledi in avtentičnosti e-računov ter varno hrambo dokumentov v sistemu e-hrambe InDoc EDGE. Vrednost je izražena v EUR in ne vključuje DDV.

Želite zagotoviti varno in zakonsko skladno hrambo vseh e-računov na enem mestu?

Stopite v stik z nami