Spletni seminar // Z digitalizacijo do obvladovanja dokumentacije z občutljivimi podatki

Dokumentacija, ki vsebuje občutljive osebne podatke, zahteva posebno pozornost pri upravljanju in hrambi. Preobremenjenost kadra, premalo virov in dodaten pritisk koronavirusa dviguje potrebo po učinkovitejšem delu z občutljivo dokumentacijo in usmerjenost k uporabnikom.

27. 5. 2021 ob 11:00

Prednosti in koristi digitalizacije dokumentacije in varne fizične hrambe bosta predstavila Ivo Vasev, produktni vodja platforme InDoc EDGE za upravljanje informacij, in Miha Čebron, produktni vodja za fizično hrambo.

 

Oglejte si posnetek


Podrobnosti:

  • termin: 27. 5. 2021 ob 11:00
  • trajanje: 60 minut
  • jezik: slovenski
  • udeležba: brezplačna


Ivo Vasev

Ivo Vasev je produktni vodja platforme InDoc EDGE za upravljanje informacij v Mikrocopu. Zavzeto ustvarja na preseku različnih poslovnih področij in informacijske tehnologije, kjer išče odgovore na izzive digitalne preobrazbe. Posebno pozornost namenja izkušnji strank in novim načinom za realizacijo digitalnega potenciala podjetij.

Miha Čebron

Miha Čebron je produktni vodja za fizično hrambo z več kot 15 leti izkušenj iz teorije in prakse, povezane s fizično hrambo in arhivi. Deluje na področju celovitega upravljanja gradiva v hrambi, kjer sledi načelu uporabnosti hrambe. Pozornost namenja predvsem ozaveščanju in izobraževanju o pomenu in uporabnosti urejene hrambe.

DRUGI DOGODKI