Vabljeni na DSI in ZAUH 2017

V pomladnih mesecih bosta potekala dva dogodka, ki sta posvečena aktualnim tematikam s področja poslovne informatike ter zajema, arhiviranja, upravljanja in hrambe dokumentov.

Tradicionalni 24. Dnevi slovenske informatike

11. in 12. aprila bo v Kongresnem centru Bernardin, v Portorožu potekal tradicionalni neodvisni dogodek s področja informatike in računalništva – 24. Dnevi slovenske informatike. Rdeča nit letošnjega dogodka je »Ustvarjamo prihodnost priložnosti«. Organizatorji dogodki želijo predstaviti širši, bolj posloven pogled na informatiko in priložnosti, ki jih prinaša digitalna preobrazba poslovanja. Gre za spreminjanje ključnih elementov poslovanja, vključno s strategijo, poslovnim modelom, poslovnimi procesi, organizacijskimi strukturami in organizacijsko kulturo z izkoriščanjem zmožnosti sodobne digitalne tehnologije. Prav tako velja upoštevati digitalno preobrazbo celotne družbe.

Na 24. konferenci DSI se bo predstavila tudi družba Mikrocop, in sicer z dvema strokovnima predavanjema, ki bosta potekali v torek, 11. aprila, med 09.00 in 10.30 uro:

  • Ali ustrezno hranimo svoje (e) dokumente (Klemen Novak, Mikrocop)
  • Zakaj naj bo digitalizacija vložišča prvi korak na vaši poti k digitalni preobrazbi? (Tjaša Krisper Kutin, Mikrocop)

Podrobnejši program dogodka in informacije glede prijave so na voljo na spletni strani dogodka DSI 2017.

Vse rešitve za zajem, arhiviranje, upravljanje in hramba dokumentov na enem mestu – ZAUH 2017

11. maja bo v organizaciji podjetja Palsit d.o.o. potekal tradicionalni dogodek ZAUH 2017. Gre za poslovni dogodek, ki je posvečen tematikam s področja zajema, arhiviranja, upravljanja in hrambe dokumentov. Udeleženci dogodka lahko tako na enem mestu srečate strokovnjake in predstavnike ključnih podjetij, ki delujejo na področju zajema, arhiviranja, upravljanja in hrambe dokumentov.

Na dogodku ZAUH 2017 se bo predstavila tudi družba Mikrocop. Poleg strokovnega predavanja bomo prisotni tudi na razstavnem prostoru. Vabimo vas, da nas obiščete in z veseljem bomo skupaj poiskali rešitve za vaše izzive, s katerimi se soočate pri brezpapirnem poslovanju.

Več informacij o dogodku je na voljo na spletni strani organizatorja, podjetja Palsit.

 

Novice »