Podatkovni center

Podatkovni center

Storitve varnega podatkovnega centra omogočajo uporabo visoko razpoložljive informacijske infrastrukture brez velikih začetnih investicij.

Bistvena prednost so nižji stroški upravljanja informacijske infrastrukture ter prilagajanje zmogljivosti trenutnim potrebam posameznega uporabnika.

Zmogljiva, varna in visoko razpoložljiva informacijska infrastruktura v podatkovnem centru Mikrocopa je namenjena poslovnim uporabnikom, ki želijo sistemske kapacitete vzpostaviti zunaj lastnega informacijskega okolja z namenom zagotavljanja višje stopnje varnosti in zanesljivosti delovanja.

Najem virtualnih ali fizičnih strežnikov

Najem strežniške infrastrukture je prava rešitev za vse uporabnike, ki želijo razširiti strežniške kapacitete brez dodatnih vlaganj v nakup novih strežnikov.

Strežniške kapacitete delujejo v visoko razpoložljivem okolju Mikrocopovega varnega podatkovnega centra, kjer nudimo najem virtualnih ali fizičnih strežnikov.

Poleg strojne opreme zagotavljamo tudi sistem neprekinjenega napajanja, varovanje s požarnimi pregradami in posodabljanje operacijskega sistema, nase pa lahko prevzamemo celotno skrb za nemoteno delovanje vašega strežnika.

Najem prostora za kolokacijo

V varnem podatkovnem centru Mikrocop uporabnikom zagotavljamo ustrezne prostore in vso potrebno infrastrukturo, ki omogoča postavitev lastne strežniške opreme.

Uporabniki lahko v Mikrocopovem varnem podatkovnem centru namestijo lastno opremo, s katero samostojno upravljajo, pri tem pa izkoristijo vse prednosti, ki jih nudi varen podatkovni center, kot so visoka razpoložljivost, zanesljiva in zmogljiva internetna povezava, visoki varnostni standardi in zmanjšanje tveganja.

Postavitev lastnega podatkovnega centra v poslovnem objektu Mikrocop

Zahtevnejšim poslovnim uporabnikom, ki iščejo primeren poslovni objekt za postavitev lastnega podatkovnega centra, nudimo možnost najema ali nakupa prostorov v poslovnem objektu Mikrocop.

Poslovni objekt Mikrocop je zasnovan kot namenski objekt, ki zadovoljuje specifične potrebe najzahtevnejših poslovnih
uporabnikov.

Objekt ustreza visokim varnostnim standardom in tehnološkim zahtevam za postavitev podatkovnih centrov. Razpoložljive prostorske kapacitete so deloma že pripravljene na postavitev opreme, zato je projekt postavitve novega podatkovnega centra lahko zaključen v bistveno krajšem času.

Želite več informacij o storitvah podatkovnega centra?

Pišite nam na info-si@mikrocop.com ali nas pokličite na (01) 587 42 80.

Svoje vprašanje nam lahko posredujete tudi preko spodnjega obrazca. 

 

Polja označena z * so obvezna.

 

Podatkovni center