Arhiviraj.si

Arhiviraj.si

Arhiviraj.si je zmogljiv, varen in zakonsko skladen elektronski arhiv. Omogoča dolgoročno elektronsko hrambo vseh dokumentov na enem mestu. Tako tistih, ki so bili iz papirne oblike pretvorjeni v elektronsko, kot tistih, ki so izvorno nastali elektronsko (npr. e-računi, e-pogodbe, e-obrazci).

Arhiviraj.si je na voljo kot informacijska storitev v oblaku, zato predstavlja učinkovit in ekonomičen način elektronske hrambe. Mikrocop zagotavlja vse potrebne programske rešitve in zmogljivo informacijsko infrastrukturo za elektronsko hrambo, pooblaščeni uporabniki pa do sistema dostopajo preko varnih spletnih povezav.

Uporabniki lahko do dokumentov, ki se hranijo v sistemu Arhiviraj.si dostopajo neposredno preko uporabniškega vmesnika ali preko drugih informacijskih sistemov (npr. ERP, BPM), ki so povezani s sistemom Arhiviraj.si.

Zaradi enostavne povezljivosti z različnimi poslovnimi informacijskimi sistemi, ki so že v uporabi v organizaciji, je Arhiviraj.si široko uporabna rešitev za elektronsko hrambo vseh vrst dokumentov in vsebin, ki nastajajo v različnih poslovnih procesih.

 

Arhiviraj.si

Arhiviraj.si v mnogih organizacijah že predstavlja osrednji sistem za dolgoročno hrambo elektronskih dokumentov.

Storitev, poleg visokih varnostnih standardov, zagotavlja tudi skladnost z veljavno arhivsko zakonodajo. Hrambo dokumentov v sistemu Arhiviraj.si izvajamo skladno s potrjenimi notranjimi pravili, storitev pa je certificirana pri Arhivu RS.

Elektronska hramba dokumentov prinaša številne pozitivne učinke, ki se odražajo v zmanjšanju stroškov poslovanja in večjem zadovoljstvu zaposlenih:

  • Dostop do dokumentov in vsebin je izjemno enostaven in hiter, kopiranje in faksiranje dokumentov ni več potrebno.
  • Nad dokumentacijo imamo celovit pregled. Poraba časa za urejanje, arhiviranje in iskanje dokumentov se občutno zmanjša.
  • Do dokumentov dostopajo le pooblaščeni uporabniki. S tem zagotavljamo večjo varnost in nadzor nad občutljivimi poslovnimi podatki.
  • Občutno zmanjšamo tudi stroške arhivskega prostora, saj dokumentov ni več potrebno hraniti v papirni obliki.

Tehnični pogoji za optimalno delovanje storitev Arhiviraj.si

Za optimalno delovanje storitev Arhiviraj.si morajo imeti uporabniki na delovnih postajah, s katerih dostopajo do storitev Arhiviraj.si, nameščeno naslednjo programsko opremo:

  • Microsoft Windows Vista ali novejši,
  • Internet Explorer 8.0 ali novejši,
  • InDoc Viewer v3 ali novejši.

Želite več informacij o storitvah Arhiviraj.si?

Z veseljem vam bomo pomagali pri izboru storitev, ki najbolj ustrezajo vašim potrebam.

Pišite nam na info-si@mikrocop.com ali nas pokličite na (01) 587 42 80.

Svoje vprašanje nam lahko posredujete tudi preko spodnjega obrazca.

 

Polja označena z * so obvezna.