Arhiviraj.si e-račun

 

Arhiviraj.si e-račun

Izdajatelji in prejemniki, ki elektronske račune izmenjujete preko elektronskih bančnih poti lahko le v nekaj korakih poskrbite tudi za njihovo varno in zakonsko skladno hrambo v sistemu Arhiviraj.si.

Z uporabo storitve “Arhiviraj.si e-račun” se vaši e-računi ob prejemu in pošiljanju preko elektronske banke ali drugih e-poti samodejno posredujejo v sistem Arhiviraj.si.

Arhiviraj.si je zmogljiv, varen in zakonsko skladen elektronski arhiv, zato je vsaka skrb o tem ali se vaši e-računi hranijo v ustreznem arhivu odveč.

Do varne in zakonsko skladne hrambe e-računov le v 3 korakih

  1. Izpolnjeno in podpisano naročilnico ter podpisan Elaborat v dveh (2) izvodih posredujete na naslov Mikrocop d.o.o., Industrijska cesta 1, 1000 Ljubljana.
  2. Obvestilo o aktivaciji storitve boste prejeli na e-naslov pooblaščene osebe, navedene na naročilnici.  Po pošti pa prejmete s strani Mikrocopa podpisano naročilnico, Splošne pogoje in Elaborat.
  3. Pooblaščeni uporabniki do varno shranjenih e-računov dostopajo preko enostavne spletne aplikacije. Prijava v sistem Arhiviraj.si je omogočena z digitalnim potrdilom, ki ga izda podjetje Mikrocop.

Naročilo storitev »Arhiviraj.si e-račun«

Dokumenti, ki jih potrebujete za sklenitev naročniškega razmerja:

  1. Naročilnica Arhiviraj.si e-račun in cenik
  2. Splošni pogoji uporabe storitev Arhiviraj.si
  3. Elaborat z oceno tveganj

arhiviraj_si_racun

euro

“Arhiviraj.si e-račun”

Preverite, koliko bi znašal strošek hrambe vaših e-računov z uporabo storitve »Arhiviraj.si e-račun«!

Strošek hrambe vaših e-računov v spletnem arhivu Arhiviraj.si bi za prvi mesec znašal:
Informativni izračun vključuje: mesečno naročnino na storitev, uvoz e-računov v sistem Arhiviraj.si, zagotavljanje revizijske sledi in avtentičnosti e-računov ter hrambo dokumentov v sistemu Arhiviraj.si. Vrednost je izražena v EUR in ne vključuje DDV.

Za več informacij o storitvi »Arhiviraj.si e-račun« ali za podrobnejši informativni izračun za daljše obdobje hrambe nas pokličite na 01 587 42 80 ali nam pošljite povpraševanje preko kontaktne forme

Želim več informacij