Zdravstvo

Zdravstvo

Učinkovitejše in cenejše izvajanje poslovnih procesov zdravstvenim ustanovam omogoča, da se v večji meri posvetijo obravnavi bolnikov in s tem povečajo kakovost svojih storitev ter zadovoljstvo strank.

Zdravstvene organizacije se za brezpapirno poslovanje odločajo, ker želijo povečati učinkovitost dela, izboljšati kakovost zdravstvenih storitev in se še bolj približati bolnikom.

Pri obstoječem načinu dela se veliko časa porabi za administracijo in urejanje papirjev, še posebej, če je bolnik obravnavan na več lokacijah. Posebnost upravljanja medicinske dokumentacije so tudi visoke zahteve glede zagotavljanja varnosti občutljivih osebnih podatkov.

Uvedba rešitev za brezpapirno poslovanje in spremenjen način dela omogočata, da se zdravstveni delavci bolj posvečajo bolnikom in zagotavljajo kakovostnejše zdravstvene storitve ob nižjih stroških.

Izvajanje poslovnih procesov je hitrejše in učinkovitejše, skrajšajo se zavarovalni in obračunski cikli, zmanjša se potreba po hrambi papirnih dokumentov ter poveča varnost poslovnih informacij in osebnih podatkov.

Z zmogljivimi in prilagodljivimi rešitvami za podporo brezpapirnemu poslovanju vam pomagamo, da v svojem poslovanju postanete bolj vitki in povečate svojo sposobnost odzivanja na potrebe strank.

Prehod na brezpapirno poslovanje prinaša digitalizacijo papirja na vhodu v organizacijo in informatizacijo notranjih procesov, kar omogoča upravljanje dokumentacije le še v elektronski obliki.

Ključnega pomena za povečanje učinkovitosti dela je povezava osrednjega bolnišničnega sistema z zakonsko skladnim sistemom za elektronsko hrambo. Tako so zaposlenim vsi podatki o bolniku na voljo na enem mestu in v elektronski obliki.

Primeri iz prakse

Brezpapirno poslovanje zdravstvene ustanove
Diagnostični center Bled želi postati prvi izvajalec zdravstvenih storitev, ki posluje brezpapirno.

Zdravstvo