Podatkovni center

Podatkovni center

Postavite trdne informacijske temelje vašega poslovanja.

Uporaba storitev varnega podatkovnega centra je odlična rešitev za vse, ki želite vzpostaviti primarni strežniški sistem ali nadomestni računalniški center pri zunanjem ponudniku.

Ključna prednost so nižji stroški upravljanja informacijske infrastrukture, zakupljene zmogljivosti pa enostavno prilagajate svojim trenutnim potrebam.

Zagotovite si uporabo visoko razpoložljive informacijske infrastrukture brez velikih začetnih investicij.

  • Zagotovljeno je nemoteno delovanje varnega podatkovnega centra v primeru izrednih pogojev, kot so izpad energetskih sistemov, naravne ali druge večje nesreče.
  • Varnostni nadzor celotnega objekta in prostorov znotraj objekta se izvaja z ukrepi fizičnega in tehničnega varovanja in 24/7.
  • Lastna energetska oskrba omogoča nemoteno delovanje vseh sistemov v objektu tudi v primeru prekinitve zunanje energetske oskrbe.
  • Zaščitni sistemi zagotavljajo stalen nadzor klimatskih pogojev, protipožarno zaščito ter zaščito pred drugimi vplivi iz okolja.

Zahtevnejšim poslovnim uporabnikom, ki iščejo primeren objekt za postavitev lastnega podatkovnega centra, nudimo možnost najema ali nakupa prostorov v poslovnem objektu Mikrocop.

Storitve

Storitve podatkovnega centra
Izkoristite prednosti visoko razpoložljive informacijske infrastrukture brez velikih začetnih investicij.

Double Backup
Enostavna in zanesljiva spletna storitev za večjo varnost vaših poslovnih podatkov. Storitev omogoča izdelovanje varnostnih kopij posameznih dokumentov, datotek, map ali baz podatkov.

Primeri iz prakse

Si.mobil seli “srce”
Za najem podatkovnega centra v varnih sobah Mikrocopa se je odločil tudi Si.mobil. V prihodnjih letih bodo celotno »srce« Simobilovega omrežja preselili na novo lokacijo.

Varnost

Poslovni objekt Mikrocop
Sodoben poslovni center smo namensko zasnovali tako, da ustreza potrebam najzahtevnejših uporabnikov za izvajanje informacijske dejavnosti.

Varen podatkovni center
Vse Mikrocopove informacijske storitve se izvajajo na zmogljivi infrastrukturi, ki jo varujemo s strogimi ukrepi fizičnega in tehničnega varovanja.

ISO 27001
Zagotavljamo visok nivo varnosti in kakovosti naših storitev. Z vpeljavo standarda ISO 27001 smo to zavezanost tudi formalno potrdili.

Podatkovni center