ePogodbe

ePogodbe

Rešitev ePogodbe omogoča elektronsko upravljanje pogodb in zagotavlja učinkovit nadzor nad življenjskim ciklom pogodb.

Rešitev omogoča nadzor nad procesom kreiranja, vzdrževanja in distribucije pogodb ter zagotavlja njihovo varno elektronsko hrambo.

Pogodba vnos

Rešitev omogoča kreiranje dokumentov z uporabo standardiziranih obrazcev, s čimer je priprava dokumentov zelo enostavna.

Zagotovljena je tudi povezljivost z različnimi podatkovnimi zbirkami, kot so šifrant partnerjev, blagovnih znamk in skupin ipd., zato vseh podatkov ni potrebno vnašati ročno.

ePogodbe

Rešitev zagotavlja učinkovito podporo skupinskemu delu, kot je dopolnjevanje in potrjevanje dokumentov v procesu, saj kreiranje dokumentov poteka skladno z vnaprej določenimi poslovnimi pravili. Zagotovljena je sledljivost dokumentov, zato ni mogoče, da bi katero od faz procesa izpustili.

Uporabniki imajo nad dokumenti celovit pregled, do dokumentov pa dostopajo hitro in enostavno. Tudi spremljanje veljavnosti dokumentov je zelo enostavno, saj sistem poskrbi za samodejno obveščanje skrbnikov dokumentov, ko se približuje datum izteka njihove veljavnosti.

ePogodbe

Rešitev ePogodbe zagotavlja učinkovit nadzor nad celotnim procesom kreiranja in upravljanja pogodb.

Dostop do dokumentov je omogočen le pooblaščenim uporabnikom, o izvedenih aktivnostih v procesu pa se vodi tudi revizijska sled.