Predstavitev družbe

Predstavitev družbe

Mikrocop je vodilni ponudnik celovitih rešitev za brezpapirno poslovanje. Z vpeljavo preizkušenih rešitev dokazano zmanjšujemo stroške, povečujemo učinkovitost in izboljšujemo kakovost poslovanja naših naročnikov.

Pomagamo vam celostno urediti in standardizirati procese zajema, upravljanja in hrambe dokumentov in vas vodimo na poti do brezpapirnega poslovanja.

Dejavnost družbe Mikrocop obsega prodajo celovitih poslovnih rešitev in storitev na področju zajema dokumentov in podatkov, upravljanja poslovnih procesov in dolgoročne hrambe dokumentov.

Ponudbo storitev za podporo brezpapirnemu poslovanju dopolnjujemo tudi s storitvami varnega podatkovnega centra.

Z individualno obravnavo naročnikov in s celovito ponudbo rešitev zagotavljamo učinkovite organizacijske in tehnološke rešitve, ki v vaše poslovanje prinašajo večjo varnost in omogočajo upravljanje dokumentov skladno z zakonodajnimi zahtevami.

Več o nas v video predstavitvi Skupine Mikrocop.

Poslanstvo

Družba Mikrocop uspešno rešuje sodobne izzive naročnikov povezane z zajemom, upravljanjem in dolgoročno hrambo dokumentov ter podatkov tako, da izboljšuje poslovne procese in jim omogoča prehod v brezpapirno prihodnost.

Vrednote

Mikrocop smo ljudje. Skupaj ustvarjamo okolje, v katerem se lahko razvijajo potenciali vsakega posameznika. Negujemo pripadnost in zavezanost ciljem za skupno pot k odličnosti.

Zanesljivost, strokovnost in varnost so ključne vrednote, na katerih temelji naše poslovanje.

Predstavitev družbe

Zgodovina

Na področju upravljanja in hrambe dokumentov smo z našimi rešitvami prisotni že štiri desetletja.

Mikrocop je, kot družba z omejeno odgovornostjo, nastal leta 1991 iz Biroservisa, ki ga je leta 1976 ustanovil gospod Ljubo Koritnik, današnji predsednik nadzornega sveta družbe Mikrocop.

Mikrocop tako le nadaljuje tradicijo in poslanstvo Biroservisa, saj smo skozi celotno zgodovino usmerjeni v področje rešitev za upravljanje in hrambo dokumentov v vseh pojavnih oblikah.

Reference

Mikrocop je zanesljiv partner številnim podjetjem in organizacijam na področju širše Adriatic regije.

Z vpeljavo preizkušenih rešitev povečujemo učinkovitost poslovnih procesov in zagotavljamo hiter dostop do ključnih informacij uporabnikom na področju bančništva, finančne dejavnosti, zavarovalništva, farmacije, zdravstva, javne uprave, telekomunikacij, trgovine, energetike in mnogih drugih dejavnosti.

Uspešni zaupajo našim rešitvam že od leta 1976.
Pridružite se nam tudi vi.

Letna poročila

Revidirano letno poročilo Mikrocop 2012
Revidirano letno poročilo Mikrocop 2013
Revidirano letno poročilo Skupina Mikrocop 2013
Revidirano letno poročilo Skupina Mikrocop 2014
Revidirano letno poročilo Skupina Mikrocop 2015
Revidirano letno poročilo Mikrocop 2016