Partnerji

Partnerji

Kodak-alaris Mikrocop je uradni pooblaščeni serviser za garancijska popravila in pogarancijsko vzdrževanje strojne opreme za zajem dokumentov KODAK Alaris za področje Slovenije, Hrvaške ter Bosne in Hercegovine. Smo tudi certificirani GOLD Partner za Kodakovo programsko opremo Capture Pro.
KOFAX Mikrocop je Silver Partner in certificirani ponudnik rešitev (Certified Solution Provider – CSP) programske platforme Kofax, ki je vodilni svetovni ponudnik programske opreme za pretvorbo papirnih dokumentov v elektronsko obliko in inteligentni zajem podatkov z dokumentov.
TIS Mikrocop je distributer in integrator rešitev eFLOW podjetja Top Image Systems, ki sodi med vodilne svetovne ponudnike rešitev s področja optične prepoznave dokumentov.

 

skelta Napredne rešitve za upravljanje dokumentov in avtomatizacijo poslovnih procesov (BPM, workflow) razvijamo na programski platformi Skelta.
signotec Mikrocop je partner podjetja signotec, ki je vodilni ponudnik strojne in programske opreme za varno elektronsko podpisovanje.
e-Disti V partnerskem sodelovanju s podjetjem e-Disti zagotavljamo konkurenčno ponudbo strojne in programske opreme za zajem dokumentov ter komponent za elektronsko podpisovanje.
Microsoft Mikrocop je Microsoft Certified Partner. Status certificiranega partnerja potrjuje naše obvladovanje Microsoftovih tehnologij, na katerih temeljijo tudi naše rešitve.